MENIU

Ionuț Stroe, despre incidentele de la Mogoşoaia şi Braşov: „Reprezintă excepţii. PNL e un partid cu repere morale”

Ionuț Stroe - purtătorul de cuvânt al PNL

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al liberalilor, a declarat, la un post de radio, că PNL e un partid cu repere morale clar definite. El consideră că incidentele de la Mogoşoaia şi Braşov reprezintă excepţii.

„Eu cer scuze în numele PNL pentru comportamentul acestor indivizi. De altfel, ne-am dezis de asemenea comportamente şi cei doi foşti membri PNL au fost sancţionaţi”, a explicat Ionuţ Stroe la RFI.

„Nu, ca peste tot, există şi situaţii excepţionale, există şi momente dificile cu care te confrunţi şi eu consider că aceste două cazuri sunt exemple izolate în PNL. Suntem un partid cu principii, cu repere morale, cu un comportament şi o conduită, aş spune, extrem de bine aşezată şi astfel de exemple suntem siguri că nu se vor mai repeta”, a adăugat Stroe.

Acesta a reacționat după apariția unui nou caz similar cu cel de la Mogoșoaia! Viceprimarul din Brașov - Flavia Boghiu a fost amenințată de la Bogdan Pintilie - vicepreședintele organizației de tineret a PNL. Femeia spune că de 1 an și jumătate este hărțuită, urmărită și amenințată.

Mai multe articole despre:
ionut stroe pnl incidente