MENIU

Ion Țiriac s-a implicat total. Ce decizie a luat în privința lui Halep înainte de Wimbledon

Halep debuteaza astazi la Wimbledon 2019

Simona Halep debutează la Wimbledon 2019, astăzi, la ora 15:00. Halep Joacă împotriva bielorusei Aliaksandra Sasnovich, în direct pe Eurosport, LIVE pe realitatea.net

Wimbledon este un moment zero pentru Simona Halep, care poate urca sau se poate afunda şi mai tare. Un moment cheie, de o importanţă majoră, pe care Ion Ţiriac, omul fără acordul căruia nici păsările nu zboară în jurul Simonei Halep, l-a simţit imediat.

VEZI AICI MECIUL HALEP - SASNOVICH, VIDEO EUROSPORT!

După Roland Garros, într-un interviu acordat gsp, Ţiriac spunea că “Simona, la 27 de ani, mai are încă 6 ani buni de jucat, care, în cartea mea de adrese, sunt 6 ani, cu 4 ore de antrenament pe zi. Dacă e dispusă și o ține fizicul, face ce vrea. Aici e cheia, dacă are bagajul fizic".

Iar Ţiriac nu s-a mulţumit doar cu o simplă declaraţie, ci a trecut imediat la fapte, în încercarea de a o repune pe linia de plutire pe fosta campioană de la Roland Garros! Ca niciodată în ultimii ani, managerul real al Simonei Halep a venit la Wimbledon cu 2 zile înainte de startul turneului şi s-a implicat personal în toate detaliile pregătirii lui Halep pentru turneul de pe iarba londoneză.

"Nu mică ne-a fost mirarea în momentul în care am aflat că, pentru prima oară în foarte mulţi ani, Halep s-a izolat înaintea unui turneu de Grand Slam. A refuzat politicos atât invitaţia de a participa la petrecerea WTA de la Londra, precum şi participarea la conferinţa de presa de înainte de turneu, deşi, în primă fază, le confirmase pe ambele! Coincidenţă (sau nu!), aceste decizii sunt luate când Ion Ţiriac se implică direct şi personal în programul Simonei!", a scris Fanatik.