MENIU

Ion Cristoiu, scenariu devastator pentru PSD şi Viorica Dăncilă (VIDEO)

PSD are un singur țel, să rămână la guvernare până în noiembrie 2020, este de părere jurnalistul Ion Cristoiu. Invitat joi seară, la Realitatea TV, acesta a prezentat mai multe scenarii de care am putea avea parte în bătălia pentru fotoliul de la Cotroceni. 

La prezidenţialele de anul acesta, chiar şi dacă ar candida Maria Magdalena pentru PSD, tot pierde, am spune că aproape instinctiv pierde.(...) Marea problema a Vioricăi Dăncilă era cum scapă de Tăriceanu, el si-a pregătit un staff şi a ţinut un discurs al celor 2 formaţiuni, problema lui Dancila era cum il scoate din joc, ea a anunțat că deocamdată nu se discută şi ca vor facem sondajele", a afirmat Cristoiu.

"În turul I, pe dreapta se vor confrunta, Barna cu Iohannis. Barna, în acest moemnt, este cel mai periculos candidat, pentru că nu ai de unde să-l prinzi, iar dacă îl atacă pe Iohannis pe corupţie, l-a terminat, nu mai intră în turul doi Iohannis."

Jurnalistul și scriitorul Ion Cristoiu crede că Viorica Dăncilă este candidatul sigur al PSD la alegerile prezidențiale, în detrimentul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. Liderul USR ar înfrunta-o, însă, cu succes şi pe şefa PSD, crede Ion Cristoiu. 

sursă video: Realitatea TV

Mai multe articole despre:
Ion Cristoiu iohannis Dancila