MENIU

Ion Alexandru Ţiriac a fost achitat de Curtea de Apel Bucureşti

Fiul omului de afaceri Ion Ţiriac a fost declarat nevinovat, astăzi, de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul cocaină pentru VIP-uri. Judecătorii au menţinut, astfel, decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Fiul magnatului este acuzat de procurori de trafic de droguri şi punerea la dispoziţie a locuinţei în vederea consumului de droguri. Anchetatorii au susţinut în faţa instanţei că Ion Alexandru Ţiriac împreună cu prietenii săi au consumat cocaină în mai multe locaţii printre care şi locuinţa sa din Pipera. Inculpatul a negat săvârşirea infracţiunilor.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis anul trecut achitarea lui Ion Alexandru Ţiriac pentru toate faptele de care era acuzat în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri". Judecătorii şi-au motivat decizia prin faptul că martorii şi-au schimbat de mai multe ori declaraţiile în timpul anchetei, iar mijloacele de probă administrate de procurori au caracter confunz şi contradictoriu.
Mai multe articole despre:
droguri Ţiriac achitare