MENIU

Iohannis: Guvernul minte, poate să facă rectificarea bugetară când vrea

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că Guvernul minte, el punctând că Executivul putea să facă rectificare bugetară în orice domeniu fără niciun aviz de la CSAT, cu excepţia zonei de securitate naţională.

Guvernul Dăncilă l-a acuzat vineri pe Klaus Iohannis că vrea să blocheze plata la timp a pensiilor, alocațiilor și indemnizațiilor pentru copii și a salariilor bugetarilor, precum și "asigurarea serviciilor medicale și a siguranței cetățenilor".

Președintele Iohannis a reacționat la nici două ore după comunicatul Executivului, spunând că este o "mare minciună" a Guvernului PSD:

"Iată o nouă minciună marca PSD şi o nouă minciună a Guvernului incompetent Dăncilă. Nu-mi place să repet aceste lucruri. Guvernul îi minte pe români. Guvernul poată să facă rectificare bugetară cu excepţia zonei de securitate naţională. Citesc la gazetă că nu poate să dea pensii sau salarii, bani la şcoli - este o mare mare minciună. Guvernul poate să facă rectificare pe sănătate, educaţie, pensii, salarii, pe agricultură, aici se prefigurează o catastrofă naţională, însă văd că nu îi preocupă această chestiune", a declarat Klaus Iohannis, vineri, la Sibiu.

Guvernul pregătește terenul pentru suspendarea lui Iohannis. "Pune în pericol PENSIILE și salariile"

Mai multe articole despre:
rectificarea bugetară