MENIU

IOHANNIS, declaraţie ULUITOARE despre candidatul 007. Cine este OFIŢERUL ACOPERIT

IOHANNIS, declaraţie ULUITOARE despre candidatul 007. Cine este OFIŢERUL ACOPERIT

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni seară, că nu crede că vreunul dintre candidaţii la prezidenţiale este ofiţer acoperit, cum a acuzat Traian Băsescu, precizând că este vorba despre o "fumigenă" a şefului statului, iar în Parlament nu se va afla ceva senzaţional pe această temă.

Iohannis a fost întrebat, într-o emisiune la postul public de televiziune, dacă este de părere că unul dintre candidaţii la prezidenţiale ar putea fi "ofiţer acoperit" şi despre cine ar fi vorba.

"În realitate, nu cred că există vreun agent între candidaţi, eu cred că este o fumigenă marca Traian Băsescu, adusă pentru a acoperi altceva. Nu ştiu ce, vom afla probabil într-un timp mai scurt sau mai lung. Nu bănuiesc eu, personal, pe nimeni dintre cei care până acum au declarat că se vor înscrie în campanie şi care au ceva şanse că este ofiţer acoperit. Am înţeles şi am găsit că este un lucru bun că Parlamentul doreşte să facă o comisie de anchetă şi să încerce să elucideze această problemă. În final, nu mă aştept la ceva foarte concret sau senzaţional", a precizat Iohannis, citat de MEDIAFAX.