MENIU

INVITAŢIE OFICIALĂ

Adrian Năstase este dorit ca membru al PSD Giurgiu

Adrian Năstase este invitat să facă parte din organizaţia teritorială a PSD din Giurgiu. Social democraţii de la această filială s-au declarat indignaţi de dorinţa colegilor din organizaţia Bucureşti de a-l exclude şi au aprobat cu unanimitate de voturi hotărârea de a-l invita în organizaţie.

La Bucureşti, o decizie în privinţa unei eventuale excluderi ale lui Adrian Năstase şi Dan Ioan Popescu din partid va fi luată după o sfătuire cu organizaţiile de sector.

Membrii PSD Giurgiu consideră că este penibil ceea ce se întâmplă în condiţiile în care Adrian Năstase a fost ales în funcţia de conducere din partid în cadrul Congresului PSD.

Aceştia mai spun că autosuspendarea sa din funcţie a spălat imaginea partidului. Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Sorin Oprescu a declarat că a vorbit cu Adrian Năstase despre zvonurile din PSD. În acelaşi timp, Oprescu declară că nu va lua nici o hotărâre până când nu aude toate opiniile.

Spiritele sunt încinse în PSD pentru că săptămâna viitoare se ia pulsul partidului, într-o şedinţă cu toţi liderii social-democraţi din teritoriu. Surpiza ar putea veni chiar din Bucureşti, pentru că PSD sector 1 ar putea cere excluderea din partid a lui Adrian Năstase şi a lui Dan Ioan Popescu.
Mai multe articole despre:
Adrian Năstase invitaţie