MENIU

Internetul dă de pământ cu filmul pe care Coreea de Nord ÎL VREA INTERZIS!

The Interview e filmul lunii decembrie și asta pentru că din cauza unor atacuri cibernetice a ajuns să fie cunoscut de mai toată lumea de pe Internet. Dacă nu vrei să îl vezi, de Oscar sigur nu e, iată ce poți afla de pe Twitter despre el.

The Interview e un film în care dictatorul nord-coreean Kim Jong Un este asasinat de doi jurnaliști americani instruiți de CIA. Despre acest film a început să se discute la finalul lunii noiembrie, după un atac al hackerilor asupra serverelor Sony Pictures Entertainment. Vinovatul a fost considerat regimul de la Phenian, care și-a dezvoltat în ultimii ani o armată de hackeri.

FBI și agențiile de informații ale Statelor Unite ale Americii spun că de vină e Coreea de Nord, dar această țară neagă și sunt câțiva experți în securitate cibernetică împotriva acestei concluzii. Totuși, dincolo de aceste amănunte încă neclarificate, filmul a ajuns în prima zi de Crăciun în cinematografe și online pe Play Store (aici e de închiriat sau cumpărat, dar nu e disponibil în România), Xbox Video aici și pe YouTube (aici, dar nu e disponibil pentru România).

Află de la Playtech totul despre The Interview