MENIU

Inspectorii de la Protecția Copilului, acasă la Anamaria Prodan, după scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, agresată de Laurențiu Reghecampf

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf are consecințe grave asupra copilului pe care îl au cei doi. Protecția Copilului s-ar fi autosesizat după ce scenele filmate în care părinții săi se bat, chiar în fața casei din Snagov, au ajuns în spațiul public. Mai mult, autoritățile ar fi deschis o anchetă după ce Laurențiu Jr. a fost martor al incidentului.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ilfov au făcut o vizită acasă la Anamaria Prodan, pentru că au vrut să afle starea în care este fiului celor doi, Bebeto.

Acesta a asistat de multe ori la schimburile de replici dintre cei doi, dar a văzut și scena violentă dintre părinții săi, lucru confirmat chiar de Anamaria Prodan, pentru Realitatea.net. Conform impresarei, Bebeto "nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui a bătut-o pe mama", plânge și este deprimat tot timpul.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004, potrivit Realitatea Plus.

Judecătoria Buftea a decis că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri unul de celălalt și nu au voie să comunice telefonic.

 

PSIHOLOG: NU CRED CĂ VA FI LUATĂ VREO MĂSURĂ ÎMPOTRIVA ANEMARIEI PRODAN

 

Întro-o intervenție la Realitatea Plus, jurnalista Ioana Mandache, o apropiată a Aneimaria Prodan, a afirmat că s-a întâlnit recent cu impresara și că, din ce au discutat, nu crede că Asistența Copilului va lua o măsură împotriva ei.

"Nu cred că se va întâmpla acest lucru. Poate se va lua o măsură împotriva lui Laurențiu. Cel puțin condițiile din casa Aneimaria sunt foarte bune. știu că au mai fost cei de la Asistența Copilului și la începutul divorțului. Bebeto era foarte relaxat și fericit, a luat un premiu, a mulțumit mamei și surorii lui. Era relaxat și foarte apropiat de mama lui”, a comentat jurnalista Ioana Mandache. „Probabil vom mai asista în continuare la un divorț cu scântei”, a concluzionat Mandache.

 
Mai multe articole despre:
anamaria prodan reghecampf prodanca reghe bataie