MENIU

Inspector şcolar adjunct din Cluj, suspectat de luare de mită, reţinut

Inspector şcolar adjunct din Cluj, suspectat de luare de mită, reţinut

Inspectorul general adjunct al ISJ Cluj Tunde Peter a fost reţinută, luni seară, după ce, în urma unor percheziţii în biroul acesteia, a fost găsită o sumă de bani în euro, despre care se presupune că ar fi fost primită ca mită pentru bacalaureat, potrivit unor surse din cadrul anchetei.

Potrivit unor surse judiciare, inspectorul general adjunct Tunde Peter a fost reţinută pentru 24 de ore, procurorii acuzând-o de fapte de corupţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Avocatul lui Tunde Peter, Radu Chiriţă, a declarat, luni seară, că audierile la sediul DNA au durat "mai multe ore". Întrebat ce acuzaţii i se aduc clientei sale, Radu Chiriţă a refuzat să răspundă, comentând că "justiţia nu se face în presă".

Procurorii clujeni au percheziţionat, luni, biroul inspectorului şef adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj Tunde Peter, potrivit unor surse anchetatorii găsind în biroul acesteia o sumă de bani în euro despre care se presupune că ar fi fost primită ca mită pentru examenul de bacalaureat.

Mai multe articole despre:
Cluj mită reţinut inspector şcolar