MENIU

Înjurături în cascadă pe scena de la Grammy. Nu este prima oară când Adele o comite

Extrem de emoționată și pe punctul de a izbucni în plâns, celebra cântăreață s-a încurcat în versuri atunci când i-a adus un tribut lui George Michael, cântând o variantă proprie a piesei Fast Love.

Deși a fost răsfățata serii la Gala Grammy de anul acesta, Adele a reușit să dea greș în timpul interpretării. Solista pare să fie depășită de situație de fiecare dată când apare pe scena Premiilor Grammy. Este a doua oară consecutiv când greșește versurile, fiind nevoită să înceapă de la capăt. La fel a pățit și la ediția de anul trecut. 

Aseară, Adele s-a lansat în interpetarea piesei Fast Love a lui George Michael cântând textul original necenzurat, care conține un cuvânt impropriu, după care s-a oprit și a mai înjurat o dată, spontan, căzând pradă emoțiilor și lacrimilor. 

„Mă iertați, nu am voie să greșesc și de data asta, de dragul lui (George Michael)!”

Orchestra care a acompaniat-o și invitații au aplaudat-o pentru a o încuraja. În ciuda eșecului, artista a bătut toate recordurile, urcând de cinci ori pe scenă pntru a-și lua câte un premiu pentru fiecare categorie la care a fost nominalizată. 

Mai multe articole despre:
George Michael Premiile Grammy Adele Fast Love