MENIU

Inedit! Fotbaliștii au ajuns la Ambasada României din Iran. FOTO

Ieri, profitând de ziua liberă din programul campionatului “Artists Footsall World Cup IRAN 2015”, românii noștri au hotărât să viziteze câteva obiective turistice de referință ale Teheranului, dar mai întâi s-au oprit la Ambasada României din Iran. Domnul Cristian Teodorescu, ambasadorul nostru, i-a primit emoționat.

Florin Lixandru si Paul Gheorghe (Trouble CREW), in fața ambasadei!

După aproape o săptămână în care a luptat pe teren pentru a ajunge în semifinală, Naționala Artiștilor Fotbaliști-România s-a bucurat de o zi liberă, în care au vizitat obiectivele turistice de referință ale Teheranului, capitala Iranului. Înainte de toate, echipa de fotbal a trecut pe la Ambasada României din Iran. Ambasadorul nostru s-a arătat foarte încântat de prezența unui grup atât de numeros, care reprezintă România cu cinste la un eveniment atât de important, în Iran.

Întrebat de reporterii realitatea.net ce înseamnă pentru el prezența echipei din românia în Iran, ambasadorul ne-a răspuns emoționat. “E o raritate în primul rând. Sunt absolut încântat. Când am primit vestea că în cadrul acestei competiții prestigoase urmează să participe o echipă a artiștiilor din România m-am bucurat foarte mult. Sper ca echipa să aibă parte de o tragere la sorț cum se cuvine, și rezultate pe măsura calificării”, ne-a spus domnul Cristian Teodorescu, Ambasadorul României în Iran.

De la Ambasada României, însoțiti de unul dintre diplomați, artiștii au plecat să viziteze Palatul Șahului, cunoscut ca Palatul Golestan, obiectiv turistic de referință al Teheranului.

În palat, fotbaliștii noștrii s-au bucurat de sala diamantelor, sala oglinzilor, extrem de faimoase, și de figurile de ceară ale tuturor șahilor care au trăit de-a lungul timpului.

Fosta vedetă Acasa TV, Dan Cruceru, in fata Palatului 

Ultimul obiectiv pe care l-au vizitat fotbaliștii a fost turnul Milad. Cu o înălțime de aproximativ 450 de metri, turnul este de departe cel mai înaltă clădire din oraș.

Artiștii s-au pozat mândri exact în vârful turnului.

În această seară, artiști vor juca semifinala cu Turcia, iar dacă va căștiga se va întâlni în finala cu Iran, care a bătut Brazilia câteva minute mai devreme, cu 8-7, în urma loviturilor de la penalty.

Mai multe articole despre:
Nationala Artistilor Fotbalisti