MENIU

INCREDIBIL! Reacţie DEPLASATĂ a lui Radu Banciu după atentatul de la Paris

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit în emisiunea de miercuri seara despre atentatul terorist din Paris, arătând că jurnaliștii de la Charlie Hebdo "depășiseră normele pamfletului și normele convenționale ale scrisului într-o lume corectă politic".

"Ceea ce spunea CTP stă în picioare. Ei depășiseră normele pamfletului, depășiseră normele convenționale ale scrisului într-o lume corectă politic. Dar asta își și propuseseră. Există oameni care nu se gândesc ca hamsterii la ziua de mâine, așa cum ne gândim noi. Există oameni care se gândesc numai la ziua de astăzi, în solidaritate cu propriile persoane și nimeni altcineva", a afirmat Radu Banciu.

"A trăi pe muchie de cuție față de angajator, propria familie și societate este singura redută a jurnalistului universal adevărat. Restul sunt simulacre, surogaturi. Să scrii în fiecare zi despre Islam într-o țară cu peste 5 milioane de musulmani nu este o vanitate, o problemă de orgoliu, ci credința că poți să scrii despre orice exact așa cum simți", a mai spus jurnalistul, conform b1.ro.

Mai multe articole despre:
banciu atentat paris