MENIU

Incident șocant la Craiova. Polițiștii au salvat în ultima clipă o femeie care a fost răpită de pe stradă

Scandal in plina strada, la Craiova (foto: Europol)

Incident șocant în plină stradă, la Craiova. Polițiștii au reușit să salveze în ultima clipă o femeia care a fost luată cu forța și băgată într-un autoturism. Strigatele disperate ale femeii au atras atenția oamenilor legii, iar răpitorii au fost, în cel din urmă, încătușați și conduși la secție. 

 
Potrivit unei postări a sindicatului Europol, femeia se afla pe stradă când în dreptul ei s-a oprit un autoturism înmatriculat în Germania, cu geamuri fumurii, din care au ieșit doi bărbați care au luat-o pe sus și prin exercitarea de forță au aruncat-o pe bancheta din spate.
 
"Țipetele și răcnetele de disperare ale femeii au fost însă auzite de patrula de ordine publică, formată din colegul nostru, Marian, din cadrul Secției 5 Poliție și jandarmul Gabriel, care se aflau pe o stradă adiacentă. Colegii noștri s-au deplasat ghidați de strigăte și au ajuns în dreptul autoturismului cu pricina."
 
Șoferul a încercat să demareze, însă colegii noștri au reușit să o extragă pe femeie din interiorul autoturismului prin geamul portierei care era deschis.
 
După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranță, polițiștii au reușit să-i scoată din autoturism și pe cei doi suspecți, pe care i-au imobilizat.