MENIU

Incident la Aeroportul Sibiu: O bucată din tavan s-a prăbușit în sala de așteptare

Aeroport

O bucată din tavanul sălii de așteptare a Aeroportului Internațional Sibiu s-a prăbușit astăzi, în timp ce mai mulți pasageri așteptau să se îmbarce. Incidentul nu s-a soldat cu victime, dar a creat panică printre cei prezenți.

Un martor a povestit cum a văzut scena: ”Ne aflam în sală când s-a desprins o bucată din tavan chiar în fața noastră. A căzut între scaune, din fericire nu sunt răniți”.

Aeroportul Sibiu explică situația

Aeroportul Internațional Sibiu a reacționat și a susținut că zona afectată a fost izolată. De asemenea, a precizat că incidentul are legătură cu lucrările de consolidare care se desfășoară la terminalul de pasageri.

”În contextul celor semnalate, precizăm următoarele: în cursul zilei de azi, în zona publică a terminalului de pasageri, o porțiune dintr-o placă de rigips s-a desprins.Evenimentul a avut loc în contextul în care, la acest moment, în terminalul de pasageri au loc lucrări de consolidare a structurii de rezistență a acestuia, lucrări care se pare ca au slăbit adezivul cu care placa de rigips din porțiunea respectivă a fost lipit.

Au fost dispuse de urgență măsuri de verificare a integrității plăcilor de rigips din toate zonele unde au fost efectuate lucrări în vederea îndepărtării controlate a acestora, dacă este cazul. Zona afectată a fost izolată, s-a dispus îndepărtarea scaunelor din proximitatea pereților centrali care sunt supuși lucrărilor de consolidare”, au explicat reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

Mai multe articole despre:
aeroport sibiu tavan