MENIU

Începe weekendul cu o seară de sushi alături de prieteni! (P)

<p>Incepe weekendul cu o seară de sushi alaturi de prieteni!</p>
<p>Incepe weekendul cu o seară de sushi alaturi de prieteni!</p>
<p>Incepe weekendul cu o seară de sushi alaturi de prieteni!</p>

Este cea mai cool şi cea mai tasty masă pe care o poţi lua în oraş. Aşa că invită-ţi prietenii să se bucure de preparatul no. 1 din bucătăria japoneză.

Simplu, dar complex realizat. Avangardist, dar cu acel touch tradiţional. În tot cazul, fresh şi delicios. Pentru cei care nu au încercat până acum sushi, aflaţi că este unul dintre cele mai sănătoase preparate, ce are la bază orez, peşte şi legume, totul „ambalat” într-o algă super nutritivă.

Chefs Experience vine cu un nou concept si te provoacă in fiecare seara de vineri la Sushilize, adică Socialize over Sushi, o întâlnire la o masă delicioasă cu preparate japoneze, într-o atmosferă prietenoasă cu muzică bună pe fundal. La Chefs Experience ai ocazia să încerci delicioasele sushi cu creveţi, somon sau ton, gunkan cu caviar roşu, tobiko, crab sau somon spicy şi multe asemenea preparate, cu ingrediente proaspete de primă clasă.

Odată încercate, vei dori să descoperi noi şi noi arome, în combinaţii inedite de ingrediente. Tot aici, puteţi încerca şi sushi vegetarian, cu alge marine, pastă cu avocado, orez, dar şi combinaţii de legume în interior. Are puţine calorii, multi antioxidanţi şi nu pune în pericol silueta. Daca totusi doresti sa te rasfeti, ca doar este vineri seara, poti opta si pentru desert, care este si el unul cu totul si cu totul deosebit si savuros: Chocolate sesame roll. Bineinteles, si el vine sub forma de rola de sushi, cu ciocolata delicioasa, crema fina de branza si piersici.

Rezervă-ţi, aşadar, plăcerea de-a te bucura de gustul apetisant al preparatului japonez, alături de familie, prieteni sau colegi, şi lasă-te cucerit de măiestria bucătarilor de la Chefs Experience! Sushi for everyone!

Vezi detalii aici: https://tinyurl.com/y9jcsope 

Mai multe articole despre:
sushi Chefs Experience