MENIU

Începe o nouă prietenie în Downing Street?

Familia premierului britanic Boris Johnson are un nou membru! Este vorba de cățelul Dilyn de doar patru luni, care va locui la Downing Street Nr. 10, alături de deja celebrul motan Larry.

Premierul britanic Boris Johnson a adoptat, luni, un cățel din rasa Jack Russell, pe care l-a adus să locuiască alături de familia sa la Downing Street nr. 10, reședința oficială a prim-miniștilor Marii Britanii.

 

Dilyn are patru luni și a fost salvat de o organizaţie de caritate din sudul Ţării Galilor locuiește de la începutul săptămânii în celebra locuinţă londoneză alături de Boris Johnson şi de partenera de viaţă a acestuia, Carrie Symonds, informează agerpres.ro.

 

Nu se știe cum se va înțelege cu celebrul motan Larry de 12 ani, care este o prezență familiară în interiorul și în afara reședinței oficiale a premierului britanic de opt ani. Larry locuiește în Downing Street nr. 10 din 2011 și îi întâmpină uneori și pe oaspeții premierului. 

Ce se știe însă este că Dilyn este obișnuit cu felinele, pentru că a fost dresat pentru a trăi în casă şi alături de o pisică înainte de a fi adus la Downing Street Nr. 10, potrivit presei britanice.

Câinii din rasa Jack Russell Terrier sunt crescuţi pentru a vâna animale de talie mică şi sunt renumiţi pentru tenacitatea şi energia lor.