MENIU

Încep probele pentru căldură. Anunţul făcut de RADET

<p>Cum trebuie să-ți pregătești caloriferele pentru iarnă, ca să te bucuri de toată căldura</p>

RADET București aduce la cunoștința consumatorilor săi faptul că, pentru pregătirea rețelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2015-2016, va proceda la încărcarea instalațiilor de alimentare cu energie termică, începând cu data de 29 septembrie 2015.

"Vă rugăm să luați toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare, pentru a evita incidentele (inundații în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora", anunţă Regia.

Astfel, Asociațiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termica, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.