MENIU

Incendiul din Colectiv. Care este starea de sănătate a lui Adrian Despot

În tragedia de la clubul Colectiv au existat oameni care, răniţi fiind, au făcut tot ce au putut pentru a salva alte vieţi. Unul dintre cei care a cărat oameni în braţe pentru a-i salva de incendiu este Adi Despot, membru al trupei "Viţa de vie". Artistul se afla în club pentru a participa la lansarea albumului prietenilor de la Goodbye to Gravity.

Adi Despot nu a plecat spre spital, deşi era ars pe mâini şi pe faţă. A rămas la locul accidentului, salvând zeci de vieţi. A plecat abia după ce medicii şi jandarmii au intervenit. De atunci, el nu şi-a mai făcut apariţia în public şi a refuzat să stea de vorba cu altcineva în afara de familie.

"Este şocant, de abia poate să vorbească. A mers la o clinică particulară pentru a- acurăţarsurile de pe mâini şi faţă. Are dureri. Psihic nu e deloc bine, nu poate dormi. I-au murit oameni în braţe. Nu vorbeşte public pentru că pur şi simplu nu poate povesti ce a văzut şi ce a trăit acolo. Spune că trăieşte printr-o minune şi că Dumnezeu i-a mai dat o şansă la viaţă, a declarat un apropiat al acestuia, pentru cancan.ro.