MENIU

Incendiul de la Ferma Dacilor. Cornel Dinicu nu se consideră un pericol și vrea o pedeapsă mai blândă

Incendiul de la Ferma Dacilor. Cornel Dinicu nu se consideră un pericol și vrea o pedeapsă mai blândă

Cornel Dinicu acuză magistrații de la Tribunalul din Prahova că sunt mână în mână cu Parchetul. El a declarat în fața judecătorilor că nu se consideră un pericol și că poate primi o pedeapsă mai blândă deoarece nu s-ar sustrage urmăririi penale. 

Interlopul susține că măsura arestului preventiv are un caracter excesiv. El a afirmat că își doreșlte ca acest caz să fie elucidat cât mai repede, si că din acest motiv este citez „umăr la umăr cu Parchetul”.

Ba mai mult, in instanță proprietarul Fermei Dacilor a precizat că trăiește o adevărată dramă și anume cea de a-și vedea propriul copil mort, si că în urma acestei tragedii nici el și nici avocatul său nu au influențat martori din dosar. 

Incendiu Ferma Dacilor - S-a redeschis dosarul în care doi şefi din ISU Prahova au fost acuzaţi că au favorizat funcţionarea fără aviz a pensiunii

O expertiză chimică urmează a stabili cauza exactă a incediului de la Ferma Dacilor. Ea fost dispusă în dosar. Între timp, patronul pensiunii Ferma Dacilor - Cornel Dinicu dă vina pe adolescenți pentru tragedia în care opt oameni au murit arși de vii.

Prin intermediul avocatului său, Cornel Dinicu susține că au fumat copiii în pensiune și nu este exclus ca o țigară uitată aprinsă să fie, de fapt, cauza incendiului devastator în care a murit inclusiv fiul său de 11 ani.

Mai multe articole despre:
ferma dacilor incendiu cornel dinicu patron arestare