MENIU

Incendiu violent într-un parc industrial din Cluj: s-a emis mesaj RO-Alert. Fum dens vizibil în tot orașul - VIDEO

Incendiu violent într-un parc industrial din Cluj: s-a emis mesaj RO-Alert
Incendiu violent într-un parc industrial din Cluj: s-a emis mesaj RO-Alert

Un incendiu violent s-a produs, în această dimineață, într-un parc industrial din Cluj-Napoca. Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 600 mp, din parcul Tetarom. Potrivit ISU Cluj, la această oră, flăcările sunt sub control. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert. Fumul este vizibil în tot orașul.

"Incendiu hală municipiul Cluj-Napoca, în parcul Tetarom 1 cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările ISU Cluj", a fost mesjaul transmis prin Ro Alert.

Potrivit ISU Cluj, la această oră, flăcările sunt sub control.

La fața locului intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD.

Incendiul a izbucnit la o hală unde funcționează Broda, o fabrică de textile.

"La Broda comercializăm produse promoţionale personalizate prin broderie, transfer termic sau serigrafie. Avem o experienţă de 8 ani în domeniul personalizării materialelor promoţionale. Avantajul nostru pe piaţă sunt stocurile interne care ne permit să livrăm un produs complet: de la şepci, tricouri, lanyards şi sacose textile până la echipamente de lucru şi accesorii auto din piele, personalizate prin cele mai noi şi eficiente tehnologii", se arată în prezentarea firmei de textile. 

"Nu sunt informaţii până acum referitoare la existenţa unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj RO-ALERT privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca şi localitatea Baciu", informează ISU Cluj.