MENIU

Incendiu puternic la un depozit din Capitală. Pompierii intervin de urgență - FOTO & VIDEO

Incendiu puternic la un depozit din Capitală

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri după-amiază, la un depozit pe Bulevardul Iuliu Maniu intersecţie cu şoseaua de Centură. În acest moment nu sunt victime.

UPDATE 16:25 - Depozitul este compartimentat, iar până în acest moment au ars produse și materiale din mase plastice, lemn și cauciuc. Suprafața totală afectată este de 800 mp. Nu mai sunt posibilități de propagare.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în Bulevardul Iuliu Maniu intersecție cu şoseaua de Centură. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere. IÎn acest moment nu sunt victime, iar suprafața afectată este 250 mp, cu posibilitatea de extindere la întreg depozitul. Incendiu produs la un depozit de produse alimentare, care se manifestă cu flacără deschisă și degajări de fum, pe o suprafață de aproximativ 250 mp, cu posibilități de propagare la întreaga clădire, în suprafață aproximativă de 500 mp. Până la acest moment, nu s-au înregistrat victime.

Din primele informații rezultă că în interior sunt depozitate produse alimentare. Dispozitivul a fost suplimentat cu încă 4 autospeciale de stingere de mare capacitate. ÎIn imediata apropiere sunt depozitate substanțe ușor inflamabile”, au precizat reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov.

Mai multe articole despre:
incendiu depozit