MENIU

Incendiu puternic în Bucureşti, la Faur Poarta 4 - a fost lichidat după 5 ore. FOTO & VIDEO

<p>Incendiu faur poarte 4 bucuresti</p>
<p>Incendiu faur poarte 4 bucuresti</p>

Un incendiu puternic a izbucnit vineri în Bucureşti, în Sectorul 3, pe Bd. Decembrie 1918, Faur Poarta 4, la un depozit de băuturi alcoolice. Potrivit informaţiilor ISU Bucureşti, în jur de 2000 de metri pătraţi au fost afectaţi de flăcări, intervenind 11 autospeciale de pompieri. Focul a fost lichidat după 5 ore. 

UPDATE. ISU a anunţat: "Un puternic incendiu a avut loc astăzi, 22.09.2017, la o hală de depozitare din sectorul 3 al capitalei. Pentru gestionarea situației de urgență au acționat 11 autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autoscări, două ambulanțe SMURD, o autospecială CBRN,o autospecială pentru descarcerare și aproape 80 de pompieri. În cel mai scurt timp incendiul a fost localizat, nemaiexistând pericolul ca acesta să afecteze obiectivele alăturate. După aproape cinci ore de luptă cu focul, incendiul a fost lichidat".

Incendiul care a izbucnit la o hală de băuturi alcoolice din bd. 1 Decembrie 1918 a fost localizat de pompieri și nu mai prezintă riscul de propagare în vecinătăți, a anunțat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov. Suprafața afectată de flăcări este estimată la circa 2.000 mp. Potrivit ISU Bucureşti, ard cauciucuri, paleți și sticle de vin.

"În acest moment, pompierii din Capitală intervin pentru limitarea şi stingerea unui incendiu, izbucnit la o hală de băuturi alcoolice, din zona industrială Faur Poarta 4. Incendiul se manifestă cu degajări foarte mari de fum, suprafața estimată afectată fiind de aproape 2000 mp", a anunţat ISU Bucureşti.

Se acţionează cu 11 autospeciale stingere, trei autoscări, o autospecială CBRN, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe.

Conform informaţiile existente în prezent nu există nicio persoană rănită.

UPDATE. ISU Bucureşti a anunţat în urmă cu puţin timp că dispozitivul de stingere va fi suplimentat.

Este posibil să existe butelii de oxigen în interiorul depozitului.

În acest moment numărul autospecialelor de stingere care intervin este de şapte.

Potrivit primelor informaţii existente, în zonă există degajări mari de fum. 

Potrivit ISU Bucuresti, la momentul de faţă acţionează trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare şi o autoscară.

Suprafaţa estimată a fi afectată de incendiu este de 2000 metri pătraţi.