MENIU

Incendiu la un autobuz cu pasageri, în Oradea - FOTO

Un incendiu a izbucnit, joi dimineață, la un autobuz aparținând OTL care circula pe șoseaua Borșului, din Oradea. În mijlocul de transport în comun se aflau, în momentul respectiv, șoferul și 10 pasageri, scrie realitateadeoradea.net.

Apelul prin care s-a semnalat producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, în jurul orei 06.25, la fața locului fiind mobilizate, imediat, două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și ambulanța SMURD a subunității.

În momentul sesizării incendiului, șoferul a oprit autobuzul, toate cele 11 persoane autoevacuându-se la timp din autovehicul.

Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au localizat și lichidat rapid incendiul, reușind să împiedice propagarea acestuia la întregul autobuz.

În urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un conductor electric defect, au ars materiale combustibile din compartimentul motor și stopul din stânga spate.

Citește continuarea și vezi mai multe imagini pe realitateadeoradea.net