MENIU

Incendiu devastator la Vaslui: un tânăr a vrut să ajute și a murit electrocutat, iar altul a suferit arsuri grave

Incendiu violent noaptea trecută la o locuință din localitatea vasluiană Vinderei. Un bărbat, proprietarul casei cuprinse de flăcări, a suferit arsuri pe 25% din suprafața corporală, iar altă victimă, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a decedat. Bărbatul venise să ajute la stingerea incendiului, dar, potrivit primelor cercetări, s-a electrocutat într-un gard.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, pompierii din cadrul Detaşamentului de Bârlad au intervenit cu trei autospeciale, o ambulanţă tip B2 şi echipaje specializate, la numărul de urgenţă fiind anunţat incendiul şi faptul că nu se ştie nimic despre doi adulţi şi doi copii minori.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent pe aproape întreaga suprafaţă a locuinţei, în apropierea gardului fiind găsită o persoană de sex masculin în stare de inconştienţă, electrocutată. La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă de la SAJ Vaslui, substaţia Bârlad. Persoana care s-a electrocutat a fost declarată decedată de către echipajul SAJ. Între timp, au fost găsite şi celelalte persoane despre care iniţial nu se ştia nimic.

Citiți continuarea pe realitateadevaslui.net

Mai multe articole despre:
vaslui