MENIU

Incendiu de proporții la Bârlad - Două blocuri au luat foc - Video

Incendiu

Un incendiu foarte mare a izbucnit noaptea trecută la Bârlad, la acoperișul un bloc pe strada Mihai Viteazul, unde au fost evacuați toți locatarii a 10 scări!

 Inițial s-a sunat la 112, anunțând că arde acoperișul, iar la fața locului a venit o singură mașină de pompieri cu apă și spumă, pentru stingere, de la Bârlad. Când au văzut ce dezastru este acolo, s-a dat imediat alarma, iar la fața locului au ajuns 6 autospeciale de stingere de apă cu spumă, o autoscară mecanică, precum și o ambulanță EPA tip B2. Au sosit inițial 45 de pompieri și au fost imediat chemați și cei care erau liberi, iar de la Vaslui se îndreaptă spre locul incendiului de la Bârlad alte autospeciale de stingere și autoscări mecanice, plus pompieri. 

«Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a intervenit cu 14 autospeciale de stingere cu apă, trei autoscari mecanice, două ambulanțe SMURD tip B2 și peste 70 de pompieri, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul blocului C4, strada Mihai Viteazul, municipiul Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o singura victimă intoxicată ușor cu monoxid de carbon și alte gaze toxice. Victima, stabila hemodinamic și cooperantă a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. A fost ridicată capacitatea de luptă, pompierii aflati în rezervă fiind chemați de acasă. Intervenția va una de lungă durată», a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISUI Vaslui.

Mai multe articole despre:
incendiu vaslui barlad