MENIU

Încă cinci copii cu probleme digestive, internaţi la Spitalul de Pediatrie Piteşti

Alți cinci copii cu probleme digestive au fost internați, de ieri până astăzi, la Spitalul de Pediatrie Pitești, astfel că numărul total al micuților internați în unitățile medicale din județul Argeș este de 27.

Potrivit Mediafax, numărul copiilor cu probleme digestive internați în spitalele din Argeș a ajuns, astăzi, la 27, după ce în ultimele 24 de ore au fost internați la Spitalul de Pediatrie Pitești alți cinci copii.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Prefectura Argeș, din cei 27 de copii cu probleme digestive internați, 23 sunt mai mici de doi ani. Cei mai mulți, respectiv 18, se află internați la Spitalul de Pediatrie Pitești, alți 6 sunt internați la Spitalul Municipal Câmpulung, 2 sunt îngrijiți la Spitalul Municipal Curtea de Argeș și unul de medicii de la Spitalul Județean de Urgență Pitești – Secția Boli Infecțioase.

La finele săptămânii trecute, medicii din Pitești au decis să transfere la Spitalul "Matei Balș" din Capitală un copil în vârstă de un an, diagnosticat cu gastroenterită.