MENIU

Petrișor Peiu: În apărarea României creștine

De Petrișor Peiu. Una dintre cele mai triste zile pe care le-am trait a fost cea cand am auzit compatrioti de-ai mei strigand "Vrem spitale, nu catedrale!". A fost ziua in care am inceput sa realizez ura neimblanzita pe care unii dintre noi o nutresc fata de lumea noastra crestina, fata de lumea in care ei s-au nascut si au devenit adulti, scrie Petrișor Peiu. 

A imparti lumea intre doritorii de spitale si doritorii de catedrale reprezinta culmea absoluta a primitivismului, punctul de la care incolo ne pierdem statutul de oameni. Cine imparte omul in doua, despartindu-i trupul de suflet ii ia omului si ultima farama de umanitate si il face sa nu mai fie nici creatia lui Dumnezeu.

Ideea stupida ca dezastrul din spitalele romanesti este cauzat de cele 100 de milioane de euro cu care statul roman a contribuit la inaltarea Catedralei Mantuirii Neamului si a altor cateva constructii bisericesti monumentale este punctul culminant al unui razboi total, pe care asa-numitii "progresisti" il duc demult si fara niciun scrupul impotriva crestinilor si a randuielii firesti.

 

Continuarea materialului o puteți citi AICI!

Mai multe articole despre:
peiu