MENIU

ÎMPUŞCĂTURI spre un TROLEIBUZ în Bucureşti: un bărbat, RĂNIT

Împuşcături către un troleibuz, în Capitală

Un călător al unui troleibuz de pe linia 77 din Bucureşti a fost rănit, miercuri după-amiază, după ce asupra vehicului s-ar fi tras cu un pistol cu bile, iar un proiectil a spart unul dintre geamurile laterale, au declarat, pentru Mediafax, oficiali ai RATB.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu, a precizat că incidentul s-a produs în zona străzii Izvorul Rece, pe sensul de mers către Piaţa Reşiţa.

"Din primele informaţii pe care le avem de la şofer, se pare că asupra troleibuzului s-a tras cu un pistol cu bile, dintr-un imobil aflat pe traseul liniei 77. Unul dintre călători a fost rănit după ce proiectul a spart geamul în dreptul căruia se afla acesta", a mai spus Tobescu.

Oficiali din Poliţia Capitalei au precizat, tot pentru Mediafax, că un bărbat a sunat la 112 în jurul orei 16.25 şi a anunţat că geamul unui troleibuz a fost spart.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipe de poliţişti, care au izolat zona şi au demarat verificări pentru a stabili în ce condiţii a fost spart geamul troleibuzului.