MENIU

IMPACT devastator în Prahova cu VICTIME - copii dintr-un microbuz ȘCOLAR. A fost activat Planul ROȘU

IMPACT devastator în Prahova cu VICTIME - copii dintr-un microbuz ȘCOLAR
IMPACT devastator în Prahova cu VICTIME - copii dintr-un microbuz ȘCOLAR

Un accident foarte grav s-a produs luni, la Drăgănești, județul Prahova. A fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului. Printre victime se află cel puțin 4 copii din microbuzul școlar lovit frontal de un autoturism.

Accidentul rutier a avut loc între un autoturism și un microbuz școlar pe Drumul Județean 101F, comuna Drăgănești. În coliziunea frontală sunt implicate 19 persoane, dintre care 16 copii.

Din primele declarații ale martorilor, o mașină de lux, un Porsche, ar fi pierdut controlul volanului din neatenție și a intrat, într-o curbă strânsă, în plin, în microbuzul școlar, care circula cu o viteză redusă.   

Potrivit primelor informații, cel puțin 4 copii au fost răniți, dar, din fericire, aceștia sunt conștienți. În microbuz se aflau 16 copii și doi adulți. 

În total, 12 copii alături de șoferul microbuzului au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, potrivit ultimelor informații IPJ Prahova.

La fața locului au intervenit 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de transport victime multiple și 1 autospecială de descarcerare, 10 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

Sursă Foto: IPJ Prahova