MENIU

Scandal în centrul orașului Galați. Peste 1.000 de persoane, la contra-manifestația PSD

<p>Contra-manifestație la mitingul PSD de la Galați: &Icirc;mbr&acirc;nceli cu jandarmii - VIDEO</p>
<p>Contra-manifestație la mitingul PSD de la Galați: &Icirc;mbr&acirc;nceli cu jandarmii - VIDEO</p>
<p>Contra-manifestație la mitingul PSD de la Galați: &Icirc;mbr&acirc;nceli cu jandarmii - VIDEO</p>

Este scandal în centrul orașului Galați, și după mitingul PSD. Mai mulți manifestanți au blocat autocarele cu care au venit simpatizanții PSD. Forțe importante ale Jandarmeriei au fost deplasate în zonă. Mii de persoane continuă să scandeze lozinci împotriva social-democraților. 

Au fost momente tensionate la Galați, după mitingul PSD. Participanții la mitingul anti-PSD au blocat străzile și autocarele cu care au venit simpatizanții PSD.

Oamenii care protestează împotriva PSD au plecat în marș către Prefectura Galați:

Autocarele cu care au venit susținătorii PSD au fost înconjurate de mulțimea anti-PSDistă, după cum reiese din informațiile publicate pe grupul de Facebook Galațiul nostru.

Persoanele de la manifestație anti-PSD s-au îmbrâncit cu jandarmi, au blocat o stradă și au aruncat cu hârtie igenică în susținătorii PSD.

La un moment dat, oamenii, nemulțumiți de locul în care i-au amplasat jandarmii au încercat să spargă cordonul. Unii dintre ei s-au așezat pe carosabil și au amenințat că nu se mută de acolo. Protestatarii le strigă jandarmilor ”Jandarmeria apără hoția!”.

 

Nici nu au ajuns bine liderii PSD la mitigul de la Galați că în fața Tribunalului din oraș s-au adunat peste o MIE de oameni. Protestatarii au început să arunce cu hârtie igienică și să huiduie Guvernul.

În tot acest timp pe scenă au urcat, rând pe rând candidații la alegerile europarlamentare. Printre promisiuni, premierul Viorica Dăncilă și liderul PSD Liviu Dragnea au lansat atacuri dure la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă, gafă incredibilă la mitingul PSD de la Galați

După terminarea discursului lui Liviu Dragnea, susținătorii PSD au început să plece. În schimb, persoanele care protestează împotriva PSD încă nu și-au încheiat protestul. Aceștia spun că s-au săturat de corupție și scandează: ”PSD, ciuma roșie”, ”Demisia”, ”Hoții” și ”Jos PSD!”

Dragnea, despre protestatarii anti-PSD: Un grup de bătăuși, cu bolovani, pietre și bâte!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, în discursul său de la Galați, că cei care protestează împotriva sau și a PSD-ului reprezintă un grup de bătăuși.

”Oriunde mergem în țare este un grup de bătăuși. Este un grup de bătăuși care se ține după noi. Aseară, la Galați, au fost găsiți bolovani, pietre și bâte. Iohannis vrea să ne conducă cu bâta”, a declarat acesta.

Deși PSD-ul a promis un miting cu 30.000 de persoane, la ora 11:00 în în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Galați nu se află mai multe de 10.000 de persoane. 

Miting PSD Galați. Dragnea: Iohannis a furat Ziua Europei. Astăzi, ținem summitul PSD la Galați!

Șeful PSD Liviu Dragnea a afirmat, la Galați, că ”astăzi, ținem summitul PSD la Galați”. ”Suntem europeni și la Galați și la Tulcea, și în Muntenia, și în Oltenia, și în Banat, noi suntem europeni în toată țara”, a afirmat liderul PSD .

Acesta a mai spus că Iohannis a furat Ziua Europei. ”A ținut să prezinte liderilor europeni România așa cum a vrut el, a folosit acest summit pentru campania sa electorală”, a spus acesta. 

Dragnea a mai spus că Iohannis lucrează doar împotriva României. ”A mai cerșit încă o sancțiune pentru România, nu l-a auzit nimeni ce a vorbit acolo. Iohannis lucrează împotriva României”, a completat acesta. 

Mai multe articole despre:
jandarmi miting PSD Galați