MENIU

Gheorghe Dincă, în imagini noi, ce ar fi imediat de după răpirea Alexandei. Era cu fata în maşină?

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat că a răpit-o, violat-o şi sechestrat-o pe Alexandra (15 ani), apare în noi imagini luat de pe camerele de pe supraveghere din oraşul menţionat. Galeria Foto

Gheorghe Dincă a fost filmat în zona digului din Caracal, chiar când, spun anchetatorii, ar fi fost răpită Alexandra. În imaginile difuzate de postul Romania TV, principalul suspect traversează un dig cu maşina Renault Megane, break, de culoare argintie. Filmarea este de miercuri, 24 iulie, ziua în care a dispărut Alexandra.

Imaginile noi, cu Gheorghe Dincă în maşină, în Galeria Foto.

Citiţi şi:

Dăncilă a demis-o pe Ecaterina Andronescu din Guvern după declarația șocantă despre Alexandra

La volanul maşinii este Gheorghe Dincă, din câte se poate distinge pe imagini, şi este posibil ca în autoturism să se afle şi fata de 15 ani, sechestrată pe bancheta din spate. În apelul de joi, 25 iulie, la 112, Alexandra le-a spus poliţiştilor că probabil se află în cartierul Bold din Caracal.

Gheorghe Dincă a fost transportat, vineri, înapoi la casa lui din Caracal, pentru ca anchetatorii să reia căutările din curte în prezenţa inculpatului. Anchetatorii au reluat vineri, la o săptămână de la începerea percheziţiilor, cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, în prezenţa acestuia, el fiind suspect în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Au apărut primele concluzii în cazul analizelor antropologice. Oasele umane ridicate de autorități din Casa Groazei aparțin cu certitudine unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani. În următoarele zile, medicii vor analiza dinții găsiți în curtea lui Gheorghe Dincă.

Mai multe articole despre:
maşină gheorghe dinca