MENIU

Imagini cutremurătoare de la înmormantarea Ionelei Prodan

<p>cancan.ro</p>
<p>cancan.ro</p>

Artişti, politicieni, oameni din sport, prieteni şi admiratori au adus joi un ultim omagiu interpretei de muzică populară Ionela Prodan la Cimitirul Bellu din Capitală, unde a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor.

A fost poate cea mai dureroasă zi din viața fetelor regretatei cântărețe de muzică populară. Fata cea mică, Anca, s-a întors de urgență din S.U.A, pentru a-și lua rămas bun de la mama ei, iar Anamaria s-a ocupat de tot ce a ținut de înmormântare. 

Slujba a fost oficiată de opt preoți. Ionela Prodan a fost înmormântată în costumul popular confecționat chiar de mama ei, așa cum și-a dorit. Ea a lăsat limbă de moarte că vrea să fie înmormântată într-un sicriu alb. 

Printre cei prezenţi s-au aflat Gheorghe Turda, Elena Merişoreanu, Ecaterina Andronescu, Codrin Ştefănescu, Ilie Năstase, Costin Mărculescu, Gigi Becali, prinţesa Lia, antrenorul de fotbal Dan Alexa.

"Ionela Prodan a fost o fată foarte muncitoare, a ars foarte mult pentru meserie, pentru familie şi pentru politic, un pic, în ultima parte a vieţii ei. A fost o mare artistă şi face parte din generaţia de aur a noastră, a artiştilor de primă mărime", a spus Gheorghe Turda.

Familia Prodan a oferit persoanelor care aşteptau să îi aducă artistei un ultim omagiu 180 de albume cu melodii interpretate de Ionela Prodan.

 

sursa foto: cancan.ro.

Mai multe articole despre:
înmormântare Anamaria Prodan Ionela Prodan