MENIU

Imagini cu Vlad Pascu după un an de stat în arest. Șoferul drogat și-a făcut schimbare de look

Astăzi a fost o zi grea la Judecătoria Mangalia, unde Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul mortal din 2 Mai, s-a întâlnit pentru prima dată cu părinții victimelor sale. După aproape un an petrecut în arest, tânărul și-a făcut apariția într-un mod surprinzător, arătând complet schimbat.

Transformarea lui Vlad Pascu după un an de arest

Vlad Pascu a fost protejat de camerele de filmat și a fost însoțit constant de un cordon de polițiști. Însă, astăzi, el a apărut în public, iar întreaga țară a putut vedea transformarea sa. Dacă în luna august a anului trecut Pascu avea părul lung și prins într-un coc, se îmbrăca provocator și afișa un comportament sfidător, acum el a venit îmbrăcat la costum și cu părul scurt, afișând o atitudine îngrijorată și reținută.

Pentru prima dată, Pascu a participat fizic la o ședință de judecată, până acum fiind prezent doar prin videoconferință. El a declarat că este dispus să participe și la următoarele procese în persoană.

Emoții intense pentru părinții victimelor

Întâlnirea a fost la fel de emoționantă și pentru părinții tinerilor uciși, Sebi și Roberta. Schimbarea magistratului care judecă acest caz a adus o rază de speranță pentru aceștia. Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a declarat că momentul a fost extrem de dificil emoțional.

„Credeți-mă că am vrut să-i prind privirea, să mă uit ochi în ochi și s-a uitat numai cu capul în jos. Chiar mi-a venit să plâng, am avut o emoție în corp, mi-au trecut tot felul de gânduri în cap. Cum l-am văzut? A fost tot acel Vlad Pascu, dar un pic mai speriat.

Nu cred că se poate schimba un asemenea om. Este teatral și tot ce face el, face doar cu ajutorul avocaților și îi ascultă de fiecare dată. Sper ca doamna judecător, cred că am cea mai mare încredere în dânsa, că o să ia decizia cea mai bună. Ce așteptări? Ce așteptări am de la primul termen! Să se facă dreptate și Vlad Pascu să-și primească pedeapsa pe care o merită”, a mărturisit Valentin Olariu în cadrul unui post TV.

Părinții victimelor speră că noul magistrat va aduce o schimbare pozitivă în acest caz și că se va face dreptate. În timp ce Vlad Pascu își așteaptă sentința, rămâne de văzut dacă transformarea sa aparentă este autentică sau doar o strategie de apărare.