MENIU

Imaginea scandaloasă care a pus Internetul pe jar. Protagonistul: UN POLIȚIST

Un polițist din Brusturi este cercetat penal după ce a împuşcat, sâmbătă după amiază, câinele unei femei din localitatea bihoreană Picleu.

Femeia de 24 de ani, din Picleu, a sesizat poliţiştii prin S.N.U.A.U. 112 că, sâmbătă, 16 decembrie, la ora 15:00, în timp ce se afla cu câinele său la pivnița, proprietate personală, situată în afara localității Picleu, un bărbat i-ar fi împușcat câinele care nu se afla în lesă, scrie bihon.ro

„Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită că ar fi împușcat câinele, ca fiind un bărbat de 41 de ani, din localitatea bihoreană Brusturi. În urma continuării cercetărilor, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au întocmit dosar penal în cauză sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept, conform prevederilor Legii nr.205/2004 privind protecția animalelor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd”, transmite purtătorul de cuvânt aș IPJ Bihor.

„Priviți actul săvârșit de către un „apărător al legii. Priviți fapta celui menit să apere ordinea și liniștea publică, legea, să îi protejeze pe cei în serviciul căruia a fost numit în funcție”, scrie Daciana Silaghi pe Facebook.

Mai multe articole despre:
poliţist câine împuşcat