MENIU

Ikea le cere clienţilor din România să returneze urgent două produse. Nu e nevoie de bon

Compania IKEA le recomandă clienților care au cumpărat o bază de lampadar sau de veioză GOTHEM să nu o mai folosească și să o aducă la magazinul IKEA din București, unde vor primi înapoi suma integrală plătită pe produs.

IKEA recheamă toate bazele de lampadar și de veioză GOTHEM din cauza riscului de șoc electric, după ce doi clienți și un angajat IKEA au identificat cabluri deteriorate în interior. Nu au fost raportate cazuri de accidentări, susţine compania într-un comunicat de presă, însă cele trei persoane au observat cum cablurile deteriorate pot cauza încărcarea electrică a bazei de metal și pot afecta siguranța consumatorilor.

Compania IKEA nu face compromisuri în ceea ce privește siguranța produselor. Dacă un produs IKEA prezintă riscul de a fi implicat într-un incident, sunt luate măsuri imediate. Produsele au fost retrase de la vânzare încă din luna februarie 2016, iar compania IKEA a inițiat imediat o investigație internă pentru a descoperi cauza problemei.

Magazinul IKEA din Băneasa nu mai are aceste produse la vânzare și nu a primit nicio sesizare de la clienți în privința niciunuia dintre acestea.

Clienții care au cumpărat bazele de lampadar și de veioză GOTHEM sunt invitați la departamentul Relații Clienți din magazin pentru a returna produsul și pentru a primi înapoi suma integrală. Dovada plății (bonul) nu este necesară.

Mai multe articole despre:
0 Ikea gothem produse rechemate