MENIU

Iată de la ce creşte burta! Cele mai periculoase alimente pentru abdomen

Iată de la ce creşte burta! Cele mai periculoase alimente pentru abdomen

Anumite produse alimentare sunt mai periculoase pentru silueta, mai ales pentru abdomen, căci ritmul de absorbţie şi de creştere a ţesutului adipos este mai mare decât în cazul altora.

Gogoşile

O singură gogoaşă cu glazură conţine aproximativ 260 de calorii, aşadar imaginaţi-va că mâncând două sau trei practic va introduceţi în organism aproape jumătate din aportul caloric necesar pe o zi întreagă. De regulă, o cutie de gogoşi mici conţin aproximativ 12 bucăţi şi un total de peste 3000 de calorii. Ca să le ardeţi pe toate, ar trebui practic să alergaţi la maraton, 40 de kilometri.

Îngheţată
 
Îngheţatele cremoase sunt periculoase pentru abdomen, căci conţin mai multe calorii decât cele pe baza de fructe. Evitaţi mai ales vanilia şi ciocolată dacă nu vreţi să se depună.

Chipsurile

15 chipsuri mâncate conţin 160 de calorii, dar cine se opreşte la 15 chipsuri? Mai nimeni. Mai bine optaţi pentru popcorn fără grăsimi.

Berea

Nu degeaba există expresia “burtă de bere”. Această balonează şi favorizează creşterea ţesutului adipos în jurul taliei. Mai bine alegeţi un pahar de vin decât o bere, indiferent de sezon.

Carnea roşie grasă

Cine nu adoră o friptură?! Însă aceasta abundă în grăsimi care se sintetizează rapid în organism şi “hrăneşte” ţesutul adipos din zona abdomenului. Carnea de pui, de curcan sau peştele sunt opţiuni mult mai sănătoase decât orice fel de carne roşie.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
grăsime îngrăşat burtă