MENIU

Imagini senzaționale! Ce făceau Ianis Hagi și Gică Hagi pe stadionul Steaua în 2007!

Realitatea.net prezintă un filmuleț rar: Gica Hagi si fiul sau, Ianis Hagi, care la acel moment avea numai 8 ani, la finalul unui antrenament al echipei mari a Stelei, pe stadionul Steaua, pe 23 august 2007. Secvențele VIDEO cu Hagi și Ianis sunt mai jos.

Când Gică Hagi era antrenorul Stelei, "Regele" obișnuia să își aducă fiul, pe Ianis Hagi, la antrenamentele echipei mari.

Așa s-a petrecut și pe 23 august 2007, atunci când Gică Hagi și Ianis Hagi au mai rămas 10 minute pe teren, la finalul antrenamentului de seară. Pe vremea aceea, ședințele de pregătire erau deschise presei, iar jurnalistul Cristian Otopeanu a filmat tot ce au făcut Gică Hagi și Ianis Hagi pe legendarul gazon din Ghencea.

După aproape 12 ani de la acel moment, realitatea.net prezintă câteva imagini surprinse în acea seară, la finalul ședinței de pregătire de pe stadionul Steaua, între timp demolat.

11 meciuri a fost Gică Hagi antrenor la Steaua, în perioada 25 iunie 2007 - 20 septembrie 2007. Hagi a avut un bilanţ pozitiv: 6 victorii, 3 egaluri şi 2 înfrîngeri, golaveraj 12-7.

"Regele" a plecat de la Steaua acuzându-l pe finanțatorul Gigi Becali de imixtiuni la echipă.

Concret, Gică Hagi a avut două conflicte publice cu Gigi Becali:

1. după un meci cu CFR Cluj, scor 0-0, Hagi a fost ţinta unui atac dur din partea finanţatorului stelist, care a spus că Hagi trebuie să plece de la Steaua dacă nu îl va folosi pe căpitanul Mirel Rădoi ca fundaş la marcaj. Gigi Becali a numit o "bătaie de joc" faptul că antrenorul Hagi nu a respectat ceea ce i-a cerut, deşi înaintea partidei a promis că o va face.

2. după un meci cu Rapid, scor 0-0, Gigi Becali l-a avertizat din nou pe Hagi că va renunţa la serviciile sale dacă nu îi va respecta indicaţiile în privinţa alcătuirii echipei de start. Gigi Becali era nemulţumit că jucătorii Dorel Zaharia şi Pawel Golanski au fost titulari și a spus public: "Problema e antrenorul. Nimeni nu cunoaşte jucătorii mai bine decât mine. Nici cel mai mare antrenor din lume. Eu sper să-l salvez pe Hagi. Pe Zaharia nu-l mai vedeţi titular la Steaua. Golanski poate va mai fi titular, dar nu acum. Cum îl pune titular pe Zaharia, a doua zi... Dacă Hagi nu înţelege, va primi o hârtie din partea Consiliului de Administraţie a doua zi. El duce echipa spre prăpastie".

În replică, atunci când și-a anunțat demisia de la Steaua, pe 20 septembrie 2007, Hagi a spus: "Nu se poate sa ti se ia mintea, personalitatea, demnitatea. Sper ca acest lucru sa fie un exemplu, un moment de a ridica un mare semn de intrebare. Relatia antrenor-conducator la Steaua trebuie reglata. Antrenorul sper ca de-acum incolo sa aiba aceasta autoritate, sa fie lasat in pace. E atat de simplu.

Nu mai puteam. Drumul se inchisese. Imi pare rau, dar mi s-a intins o cacealma. Eu cred ca am puterea sa i-o spun lui Gigi ca nu face bine ce face. Nu numai ca ia notiunea de antrenor, dar nu se opreste aici. Distruge si jucatorii. Azi e bun, maine il dau afara, sau la divizia C. Din pacate, asta e"

.