MENIU

Horoscopul zilei, miercuri, 13 decembrie 2023. Mercur intră în retrograd și pune bețe în roate zodiilor. Cinci semne vor fi afectate din plin

Horoscopul zilei, miercuri, 13 decembrie 2023

Horoscopul zilei de miercuri, 13 decembrie 2023, aduce cu sine o schimbare semnificativă pe cerul astral: intrarea lui Mercur retrograd în Capricorn. Acest aspect planetar ne va influența existența și modul în care comunicăm și interacționăm cu cei din jur.

Fiind într-un semn asociat seriozității și profesionalismului, Capricornul, Mercur retrograd poate crea obstacole și impedimente în calea eforturilor noastre de a progresa în diverse țeluri. Este posibil să simțim că suntem zgândăriți sau încetiniți în demersurile noastre și că întâmpinăm dificultăți în obținerea rezultatelor dorite. Cu toate acestea, este important să rămânem calmi și să ne adaptăm la aceste energii retrograde, găsind alternative și soluții creative pentru a depăși provocările ce pot apărea în acest timp.

Tot azi, Luna intră în Capricorn, adăugându-și influența asupra efectelor deja dificile ale lui Mercur retrograd. Această conjuncție astrală poate amplifica tendința noastră de a fi prea atașați de obiectivele noastre personale. Este important să ne reamintim în mod constant că valoarea noastră nu este determinată de succesul pe care îl obținem sau de obiectivele pe care le bifăm.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Trenduri astrale majore în 2024: Ce aduce conjuncția Jupiter – Uranus

Fiecare dintre noi are o valoare intrinsecă unică, indiferent de rezultatele exterioare. Concentrarea pe dezvoltarea personală și pe îmbogățirea învățăturilor pe care le obținem în timpul acestor obstacole poate fi o modalitate productivă de a ne menține perspectiva și de a ne elibera de atașamentul excesiv față de rezultate.

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Berbec

Mercur retrograd te lovește unde doare cel mai tare, și anume în casa carierei tale. Poate că e un semn că ar trebui să o lași mai moale acum, pe final de an, și să nu mai turezi în exces motorul. Crede-ne când îți spunem că e o atitudine mult mai folositoare decât să te superi în mod zadarnic pe Univers și pe „mașinațiunile” sale.

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Taur

Tu spui ceva, alții înțeleg fix mesajul opus, iar reciproca e la fel de valabilă. Poți arăta cu degetul nervos/asă către Mercur retrograd, care bruiază comunicarea. O să te simți de parcă ai fi înghițit doze toxice din serumul adevărului și acum nu faci decât să scoți pe gură adevărate perle. Ele corespund cu ceea ce crezi, dar nu mai există niciun pic de filtru.

Genul de bărbat de care ar trebui să te ferești în 2024, în funcție de zodia ta

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Gemeni

Un fost iubit/o fostă iubită se întoarce în viața ta și o să fii mai mult decât tentat/ă să îl/o primești cu brațele deschise. Măcar conștientizează că motivul e pentru că Mercur retrograd și-a băgat coada în viața ta sentimentală. Nu spunem că o nouă relație nu ar izbuti, dar, pentru că e o mișcare inversă, nu vei face decât să revii la aceleași vechi probleme.

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Rac

Conform astrelor, ai mare grijă cu parteneriatele în timpul lui Mercur retrograd. Nu stă deloc „cuminte”: reaprinde flăcări „greșite” din trecut, stârnește conflicte și neînțelegeri în afaceri și cu actualul partener. E indicat să ai mai multă grijă de tine, făcând loc în program pentru activități recreative, ca să faci față stresului.

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Leu

Renunță la orice proiecte pot fi debifate de pe listă, retrage-ți ajutorul când nu e urgent și lasă deoparte serviciile pe care te-ai tot obișnuit să le faci fiindcă ai inima bună. E musai să te odihnești acum. Nu strică nici să o lași mai moale cu pregătirile de sărbători; poate că în acest an e mai indicat să te bucuri de atmosfera de poveste în formulă restrânsă.

Azi se deschide portalul numerologic 12/12. Cum să profiți de această oportunitate rară și să te conectezi cu visurile tale

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Fecioară

Să știi că dacă o să cazi iar în brațele acelui fost partener cu care ai întreținut o relație cu prea multă sare și piper nu o să faci decât să reaprinzi același fitil distrugător. Ai grijă însă și la problemele recurente cu rudele tale. Poate că ar fi mai indicat să la cazezi pe cele cu care ai de obicei conflicte la un hotel sau la un Airbnb dacă știi că te vizitează de sărbători.

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Balanță

Iese la iveală Grinch din tine? Lasă-l să se manifeste și poate camuflează cu puțin roșu tenul tău verde: de nervi, nu de invidie. O să fii mai sensibil/ă și mai ușor de rănit ca niciodată din cauza lui Mercur retrograd, dar nu e neapărat un lucru rău. Chiar era cazul să îți mai alini și copilul interior și să îi dai atenția pe care i-ai refuzat-o în ultima vreme.

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Scorpion

Ce spui de un bilet (momentan numai dus) spre Polul Nord? Adevărul e că îți vei dori aprins să fii singur/ă de aceste sărbători. Mercur în Capricorn se află în mișcare retrogradă și, dacă insiști să te însoțești cu oameni care nu îți sunt neapărat simpatici, o să le scoți fire de păr albe cu replicile tale caustice și strâmbăturile enervante: nu neapărat nemeritate, dar cu siguranță iritante.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 11-17 decembrie. Evenimente astrale puternice, cu schimbări în portofel. Trei zodii vor da lovitura

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Săgetător

E drept că toată lumea vrea să se bucure acum de compania ta, dar cu cât mai multe da-uri scoți pe gură și cu cât mai multe oferte accepți, cu atât vei fi mai aproape de epuizare, scrie DivaHair. Mai trage mult de tine și o să crapi pe la cusături precum un material mult prea uzat. Ai nevoie și de timp pe cont propriu în următoarea perioadă.

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Capricorn

E magic să fierbi vinul la foc mic, dar nu proceda la fel cu oamenii tăi dragi! Aceasta e tendința în horoscopul zilei de mâine și în tot timpul pe care îl petrece Mercur retrograd în semnul tău. O să fii prost înțeles/asă, așa că mai ușor cu acele glume „nesărate” care vor răni sensibilitățile celorlalți. Ai mai ales grijă la postările din social media.

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Vărsător

Ce s-a întâmplat cu apetitul tău de socializare? L-a înghițit cu noduri Mercur retrograd. Vrei să petreci timp acasă, dar nu e un lucru rău. Prin meditație și rugăciuni, poți să vindeci o traumă sau să gestionezi în mod eficient emoții complexe și dureroase. Această perioadă e benefică și pentru a te întâlni cu oamenii la care ții, dar numai în grupuri mici din care ai eliminat intrușii.

Horoscop mâine, 13 decembrie 2023, Pești

Perioada lui Mercur retrograd te afectează din punct de vedere profesional. Mai ușor cu angajamentele; nu o să te poți achita cu succes de toate. Mai degrabă las-o mai moale și mai ia și pauze, dacă nu vrei să te simți ca „martirul de serviciu de la serviciu”. Fiecare are tendința acum să desemneze, să nu cumva să fii tu cel/cea care le preia pe toate.

Horoscop chinezesc săptămâna 11-17 decembrie 2023. Energiile devin mai intense, pe masură ce ne îndreptăm spre Anul Dragonului. Patru zodii vor avea noroc din plin