MENIU

Horoscopul zilei, marți 12 decembrie 2023. Astrele au deschis portalul oportunităților. Șase zodii vor fi binecuvântate cu abundență

Horoscopul zilei, marti 12 decembrie 2023

Luna Nouă în Săgetător aduce o lumină strălucitoare asupra vieților noastre, provocându-ne să generăm idei, să creăm planuri și să inițiem proiecte inovatoare. Este un timp în care optimismul predomină, însă trebuie să fim atenți, deoarece în curând retrogradul lui Mercur în Capricorn va începe, ceea ce ne determină să ne concentrăm asupra modificărilor care pot fi implementate ușor și care nu necesită un angajament pe termen lung.

Soarele în Săgetător se impiedica de Uranus in Taur, ceea ce ne poate cere să ne adaptăm la schimbare. Luna, aflată și ea în Săgetător, se alătură lui Marte înainte de a se conecta cu Uranus, oferindu-ne astfel energia necesară pentru a gestiona situațiile cu succes.

Luna Nouă în Săgetător dă undă verde oportunităților, deschizându-ne porțile spre noi direcții și perspective. În această perioadă, este important să ne amintim că cine nu îndrăznește nu câștigă, iar curajul și deschiderea noastră către riscuri calculate ne pot deschide noi uși și ne pot aduce rezultatele pe care le dorim.

Horoscop zilnic BERBEC 

Mai mult ca sigur, astazi te vei simti in mod special energic. Dar fii atent la o frustrare sau iritare crescuta care te pot tenta sa te certi cu prieteni, copii sau partener. In zile ca acestea, ai putea face mai multa miscare fizica pentru eliberarea energiei. Aceasta produce endorfine ce depasesc stresul.

Horoscopul zilei TAUR 

Un conflict intre obligatii de cariera si de viata casnica pot aparea azi. Te poti simti lipsit de putere, deci te simti iritat. Incearca sa gandesti clar si sa gasesti o solutie concreta pentru stresul tau, apoi actioneaza. Evita tentatia sa te certi cu altii. Du-te sa faci miscare fizica pe seara, indiferent daca este vorba de mers, alergat, dansat. Important este sa iti elimini astfel frustrarea.

Zodiile care se simt cele mai fericite în luna decembrie - Perioada sărbătorilor le transformă în mod pozitiv

Horoscop azi GEMENI  

Azi ar putea fi o zi provocatoare pentru tine. Ai putea primi un apel care iti aduce vesti ce te pot infuria sau indispune. Ai putea fi tentat sa te infurii pe cel ce te-a sunat dar nu face asta. El sau ea sunt doar un mesager. Mai bine vezi ce resurse ai ca sa abordezi ceea ce ai auzit intr-un mod pozitiv. Calatoriile scurte te pot enerva din cauza traficului exagerat. Mai bine ia-o pe jos daca ai de ajuns undeva.

Horoscop zilnic RAC  

Vise puternice iti pot cauza un sentiment de furie fara un motiv clar. Poate vrei sa iti arunci un ochi mai indeaproape asupra viselor tale si sa incerci sa le analizezi ca sa intelegi sursa furiei si cum sa o depasesti cel mai bine. Mai tarziu, unele informatii despre bani te pot pune pe ganduri dar si pe noi planuri, deci nu te stresa. Esti in stare sa te descurci cu orice.

Horoscopul zilei LEU 

Fie un iubit fie un coleg se prea poate sa fie iritat astazi, fapt ce te va deranja. Tine minte ca starea si dispozitia persoanei are prea putine de-a face cu ceva ce ai spus sau facut. Cel mai bine este sa stai departe din calea persoanei pana ii trece. Nu este o zi perfecta pentru a fi gazda sau a participa la evenimente sociale sau sa accepti invitatii. Asteapta pana maine.

Horoscop chinezesc săptămâna 11-17 decembrie 2023. Energiile devin mai intense, pe masură ce ne îndreptăm spre Anul Dragonului. Patru zodii vor avea noroc din plin

Horoscop azi FECIOARA 

Prea multe sarcini neterminate te-au facut sa te simti presat, creandu-ti un stres inutil. Domoleste-ti ritmul si nu te panica daca trebuie sa amani unele dintre ele. Poate te simti mai sensibil decat de obicei, deci ai putea si sa preiei din stresul altor oameni din jurul tau. Fa pauze periodice si mergi la o plimbare. Asta iti va clarifica mintea si iti va usura lucrurile.

Horoscop zilnic BALANTA 

Emotiile cresc la cote mari datorita unor neintelegeri ce risca sa se transforme in cearta intre membrii unui grup din care apartii, scrie SfatulParintilor. Stai departe de asa ceva. Nu iti serveste la nimic sa te lasi implicat. Scrie-ti impresiile si imparte-le cu ei dupa ce spiritele s-au domolit. Poate ca faci eforturi prea mari spre un obiectiv personal dar forte peste controlul tau te pondereaza. Ai rabdare.

Horoscopul zilei SCORPION 

Presiunea de a termina sarcini si treburi neterminate si de a incepe unele noi iti fac emotiile sa fie foarte mari. Toata lumea, inclusiv tu, se simte obosita si stresata si pot izbucni certuri. Cel mai bine ar fi sa te focusezi pe sarcinile curente si sa ignori diversele frecusuri ce mai apar in jur. Asta iti mentine tensiunea arteriala normala si ritmul ponderat, indiferent pe cine ai dori sa impresionezi.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 11-17 decembrie. Evenimente astrale puternice, cu schimbări în portofel. Trei zodii vor da lovitura

Horoscop azi SAGETATOR 

Daca esti implicat intr-o activitate de grup de orice fel de natura sociala, fii pregatit ca pot izbucni anumite certuri intre oamenii de aici. Vei gasi asta contraproductiv si inutil. Ai putea fi tentat sa incerci sa intervii ca sa pui stop. Cel mai bine este sa nu te bagi. Lucreaza-ti frustrarea mentinand distanta sau plecand. Asa te vei simti mai bine.

Horoscop zilnic CAPRICORN 

O frustrare te poate tenta sa iti eliberezi acea energie cheltuind mai multi bani. Ai putea sa exagerezi cu mancarea sau bautura sau sa ai impulsul de a cumpara diverse nimicuri. Rasfata-te putin dar nu exagera. Nu vrei sa ai probleme cu stomacul sau sa revii la magazine ca sa returnezi produse. Fa mai multa miscare sau arunca-te in pasiunea ta pentru lucruri creative pe care le poti face.

Horoscopul zilei VARSATOR 

O energie de frustrare ce rezulta din incapacitatea ta de a pune planuri in actiune iti poate pune nervii la incercare. Ai putea fi tentat sa intri in certuri meschine cu cei din jur. Incearca sa gasesti alte cai exterioare pentru eliberarea acestei energii. Exista un anumit pericol daca te lasi implicat in actiuni impulsive. Opreste-te si gandeste inainte de a actiona, altfel eforturile vor fi inutile.

Horoscop azi PESTI 

Munca suplimentara si stresul rezultant impreuna cu o stare nervoasa iti pot induce o anumite tensiune si durere de cap. Ar fi o idee buna sa iti incepi ziua domolindu-ti propriul ritm si concentrandu-te doar pe sarcinile cele mai presante. Nu iti face griji daca trebuie sa lasi altele pentru mai tarziu. Exista sanse ca altii din jur sa fie implicati in certuri mai aprinse. Stai deoparte. Daca te bagi, vei fi si mai stresat.

Azi se deschide portalul numerologic 12/12. Cum să profiți de această oportunitate rară și să te conectezi cu visurile tale