MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 19 - 25 februarie. Soarele își începe drumul în Pești adăugând un plus de empatie. Trei zodii vor trăi în visare

În această săptămână, influența Soarelui în Pești aduce o energie puternică și încărcată de empatie pentru toate zodiile, oferindu-le oportunitatea de a simți conexiuni profunde și de a arăta sprijin și înțelegere față de cei din jur. Această perioadă favorizează relațiile, în special cele din cuplu, unde partenerii se vor simți mai aproape unul de celălalt și se vor sprijini reciproc în fața provocărilor.

Astfel, nici o persoană nu se va simți singură în fața problemelor în această săptămână, deoarece partenerul său va fi acolo să îi ofere sprijin și să îi fie alături în fiecare pas. Vibrațiile pozitive ale Soarelui în Pești aduc oportunitatea pentru relațiile de cuplu de a-și consolida legăturile și de a se sprijini reciproc într-un mod profund și empatic.

Pe 21 februarie, Luna în Leu se va afla în opoziție cu Marte în Vărsător, eveniment ce va aduce mici probleme în relații. Unele zodii se vor simți frustrate în anumite situații și s-ar putea să simtă nevoia să se răzbune pe cei de lângă ele. Din păcate, multe legături se pot strica din cauza unor cuvinte spuse la nervi.

Mercur ajunge în Pești pe data de 23, zi în care toți nativii din zodiac vor conștientiza cât de importantă este visarea. Unii chiar vor renunța la activitățile cotidiene pentru a-și proiecta în minte iubirea perfectă pe care o așteaptă.

Se întâmplă o dată la 200 de ani: Conjuncția Marte-Pluto, un eveniment astral remarcabil, va face să sară scântei în viețile zodiilor

Finalul săptămânii este marcat de Luna Plină în Fecioară, care aduce noroc și prosperitate. Semnele zodiacale au parte de un nou început, în care iubirea poate deveni prioritate dacă știu cum să își organizeze toate responsabilitățile. Această perioadă este magică pentru zodiile care se lasă învăluite de focul pasiunii.

Berbec 

În aceste zile, nu prea ai încredere în tine și s-ar putea să închei mult prea repede o relație abia începută. Dacă simți că ți-ai găsit alesul/easa, trebuie să depui mai multe eforturi și să fii mai hotărât/ă. În caz contrar, vei pierde atenția sa.

Taur 

Ai probleme în dragoste și nu știi cum să le rezolvi? Această săptămână te va ajuta să îți amintești de începutul relației și să refaci traseul emoțional. Doar așa vei înțelege de ce te-ai implicat atât de mult și dacă merită să continui.

Gemeni 

Aceasta este perioada perfectă în care poți discuta cu partenerul/a despre temerile pe care le ai în legătură cu relația. Dacă îi spui tot ce simți, te va ajuta să înțelegi că toate problemele sunt doar în mintea ta și că totul funcționează așa cum ar trebui.

Rac 

Dacă simți că doar tu duci relația în spate, ar trebui să îi spui jumătății tale că atitudinea sa te nemulțumește. Lipsa de implicare este un gest pe care nu ar trebui să îl tolerezi, așa că trebuie să iei atitudine cât mai repede.

Secretele de frumusețe pentru fiecare zodie în parte. Ce punct forte al seducției să îl pui în evidență

Leu 

Ai vrea ca sufletul tău pereche să știe exact cum te simți și să nu îți pună întrebări. Totuși, trebuie să conștientizezi că acest lucru este imposibil și că nimic nu va fi cum ai visat dacă nu comunici.

Fecioară 

Te vei simți mai bine în relația pe care o ai dacă discuți deschis cu partenerul/a. Ai nevoie de sprijin și îl vei primi când vei reuși să îți asumi emoțiile ce te încearcă. Astrele te încurajează să dai glas fiecărui gând.

Balanță 

Există șansa ca tu și iubitul/a să vă asumați riscul de a face o investiție importantă împreună. În aceste zile, vrei să îi arăți cât de mult îl/o iubești și încerci să îi dovedești că îi vei rămâne alături la bine și la greu.

Scorpion 

Energiile acestei perioade vor intensifica tensiunile deja existente în cuplul tău. Ca să nu ai parte de neînțelegeri cu partenerul/a, trebuie să discutați sincer despre tot ce vă apasă. Doar așa veți încheia săptămâna în armonie.

Horoscop chinezesc 2024: 3 zodii care au cele mai mari șanse să devină părinți în anul Dragonului de Lemn

Săgetător 

Nu are rost să îți compromiți relația de dragul orgoliului. Chiar dacă ai vrea să știi tot ce face jumătatea ta când nu este cu tine, nu este indicat să îi verifici telefonul. Acest gest arată lipsa ta de încredere în tine.

Capricorn  

Vrei să îți îmbunătățești relația de cuplu și cauți tot felul de metode pentru a o face mai dinamică. Trebuie să îți amintești că doar comunicarea și munca de echipă vor da rezultate în astfel de cazuri.

Vărsător 

În ultima perioadă nu prea ai avut timp liber, așa că nu te-ai putut bucura de compania jumătății tale. Acum însă a venit momentul să recuperezi clipele pierdute și să te bucuri de iubirea care nu și-a pierdut din intensitate.

Pești 

În această săptămână, o să te gândești la ce îți dorești cu adevărat. Poți să îți îmbunătățești legătura cu persoana iubită dacă îți dai seama care sunt greșelile pe care amândoi le-ați făcut până acum. Evitarea repetării lor este cheia.

Horoscopul săptămânii 19 - 25 februarie. Soarele intră în Pești și dezgheață inimile nativilor. Patru zodii vor avea o nouă șansă la fericire