MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 13 - 19 mai. Trei zodii vor da lovitura pe plan amoros, altele vor avea de trecut teste pe harta astrală

Horoscopul dragostei, săptămâna 13 - 19 mai

Săptămâna aceasta, planul dragostei este plin de evenimente care vor avea un impact puternic asupra vieții romantice a unora dintre noi. Trei zodii vor fi în centrul atenției divine, fiind încurajate să ia decizii importante și să acționeze cu încredere în propriile sentimente. Alte zodii vor avea de trecut teste pe harta astrală, necesitând să dovedească curaj și determinare în fața obstacolelor care vor apărea pe calea lor de dragoste.

Pe 13 mai, planeta iubirii, care se află în Taur, formează un sextil cu Saturn în Pești. Ambiția va crește, iar focusul pe viitor va fi tot mai intens. Asta înseamnă că unii parteneri se pot simți neglijați în relație, dacă vor vedea că jumătatea lor nu trăiește clipa alături de ei.

Planeta iubirii nu are de gând să lase îndrăgostiții supărați, chiar dacă între ei apar mici neînțelegeri. Drept urmare, a doua zi, pe 14 mai, va forma un pătrar cu Luna în Leu. Energiile lor combinate aduc pasiune, entuziasm și relaxare. Cuplurile au ocazia să se odihnească, iar nativii mai sensibili își vor odihni capul pe pieptul partenerilor. Mulți dintre ei vor ignora întunericul din jur și se vor axa pe lumina interioară, care face iubirea să crească și să înflorească.

Pe 18 mai, Venus în Taur va fi din nou într-o conjuncție, de data aceasta cu Uranus în Taur. Asta poate însemna că, la sfârșitul săptămânii, există posibilitatea ca unele relații să ia o întorsătură bruscă. Partenerii vor avea nevoie de adaptabilitate, căci problemele de comunicare le pot da ceva bătăi de cap.

Ce bârfesc gurile rele despre tine, în funcție de zodie. Vorbele răutăcioase ale cârcotașilor, dezvăluite de astre

Berbec

Plouă cu scântei de dragoste și ar fi păcat să le lași să se stingă. Astrele te sfătuiesc să profiți de fiecare întâlnire magică și să nu lași slăbiciunile să te țină departe de marea ta iubire. Fii curajos/oasă și bucură-te de începutul fulgerător al unei povești ce poate avea final fericit!

Taur 

Simți că ai multă iubire de oferit în această săptămână? Partenerul/a va fi mai mult decât bucuros/oasă când va vedea că îi acorzi atenția și grija de care are nevoie. Vei avea parte de o săptămână cu adevărat specială, în care vei trece prin experiențe diverse alături de sufletul pereche.

Gemeni 

În aceste zile, îți vei face timp pentru a rezolva toate problemele din relație. O să discuți intens cu jumătatea despre tot ce te apasă și tensiunile nu vor lipsi din interacțiunile voastre. Din fericire, lucrurile se vor așeza în favoarea iubirii până la finalul săptămânii.

Rac 

Problemele din sfera profesională te vor afecta serios în această perioadă, însă ai lângă tine persoana potrivită, care te va face să te simți mai bine. Lasă dragostea ei să te învăluie și să îți arate că nu toți oamenii sunt răi și profitori. Dacă nu te încăpățânezi să suferi pentru cine nu te merită, vei trăi o poveste specială.

Top 5 zodii care sunt cele mai bune gospodine. Ele gătesc mai ceva ca un chef

Leu

Tu și partenerul/a nu prea puteți comunica eficient în această săptămână. Amândoi veți dori să obțineți supremația, iar războiul dintre orgolii ar putea distruge tot ce ați construit împreună. Ai nevoie de o pauză, astfel încât să îți dai seama dacă merită să pierzi totul pentru o ambiție copilărească.

Fecioară 

În această săptămână, vei petrece mare parte din timp în compania jumătății tale și veți găsi o mulțime de subiecte de discuție. S-ar putea să descoperi cât de mare este gradul de compatibilitate dintre voi și să te bucuri încă o dată pentru alegerea făcută.

Balanță 

Energiile astrale din această perioadă te vor face să te simți mai liber/ă ca niciodată, atât în gândire, cât și în simțire, spun astrologii. Nu este exclus să îți găsești jumătatea, în încercarea de a cunoaște cât mai multe persoane dornice de aventuri. Inima ta se va opri din căutări când va simți că a întâlnit pe cine trebuia.

Scorpion 

În ultima vreme, ai avut ceva ghinion la capitolul dragoste. Acum, norocul va fi din nou de partea ta, iar Cupidon îți va lumina drumul spre o nouă poveste de iubire. Protagoniștii pot rămâne aceiași, în cazul în care vrei să îi mai dai o șansă fostului/ei.

Horoscopul săptămânii 13 - 19 mai. Ajutor din astral pentru a pune ordine în haosul din jur. Patru zodii vor reuși să nu își mai facă griji cu privire la viitor.

Săgetător 

A venit vremea să ai relația la care ai visat mereu! Dacă simți că partenerul/a poate îmbrățișa perspectiva ta asupra iubirii, merită să îi împărtășești ideile pe care le ai. Cu puțin ajutor din partea astrelor, împreună puteți construi o poveste în care dragostea triumfă în fața tuturor obstacolelor.

Capricorn 

Indiferent de direcția în care mergi, trebuie să ai grijă de sufletul tău. Nu alerga ca un/o nebun/ă după iubire, căci riști să te pierzi pe tine în căutarea jumătății perfecte. În aceste zile vei realiza că fără liniște interioară nu poți avea o relație stabilă.

Vărsător 

S-ar putea ca în aceste zile să simți nevoia de o pauză de la tot ce te înconjoară. Nu trebuie să îți fie teamă să îi ceri partenerului/ei puțin spațiu, mai ales dacă ideile sale te stresează și te fac să uiți de esența iubirii. După ce vei înțelege ce îți dorești, poți continua relația din punctul în care ai lăsat-o.

Pești 

Opiniile diferite ar putea provoca discuții aprinse în cuplul tău. Dacă îți păstrezi calmul și cauți o cale de mijloc, situația nu va scăpa de sub control. În caz contrar, lucrurile pot lua o întorsătură neplăcută și îți va fi destul de greu să remediezi problemele.

Horoscopul de WEEKEND, 10-12 mai 2024. Emoții blânde, odată cu intrarea Lunii în Rac. Timpul potrivit pentru odihnă și relaxare