MENIU

Horoscopul dragostei în 2017. Cine îşi găseste sufletul pereche

Horoscopul dragostei în 2017. Cine îşi găseste sufletul pereche

Anul nou vine cu sperante noi pe toate planurile. Avem fiecare dorinte neimplinite, iar cand vine vorba despre dragoste, visam, cum altfel, la sufletul pereche. Astrele s-au aliniat favorabil pentru o parte dintre zodii, care vor avea norocul ca in 2017 sa isi intalneasca, in sfarsit, partenerul potrivit.

Berbec

Cautarile tale din ultima perioada dau roade si inca de la inceputul anului reusesti sa iti gasesti un partener compatibil. Asadar, 2017 e de bun augur pe plan amoros. Sfatul astrologilor este sa te cuplezi cu un nativ din Gemeni sau din Sagetator, caci in felul acesta iti vor creste sansele de fericire in anul ce vine.

Taur

Incepe-ti anul alaturi de un Rac si sansele tale de reusita in 2017 sunt uriase. Poti fi traversat pe neasteptate de nazuinta de te casatori ori a te aseza la casa ta. In caz contrar, trebuie sa stii ca este posibil sa te indragostesti orbeste de cineva, fara sa ii judeci cu realism caracterul, calitatile si defectele.

Gemeni

Vei avea un an nou marcat de incercari pe plan sentimental si se te vei simti adesea surmenat si suprasolicitat de toti cei din jur, fie ca este vorba de familie, de sefii de la munca, fie de partenerul de cuplu. De aceea, nu-ti permiti sa-ti alegi parteneri de cuplu cu care nu te intelegi prea bine.

Citeste continuarea pe ele.ro.