MENIU

Horoscop zilnic 22 iunie. Cele mai inspirate zodii

Horoscop zilnic 22 iunie. Berbecii și Racii sunt câștigătorii zilei. Dacă vreți să aflați ce se întâmplă și cu celelalte zodii, citiți acest horoscop zilnic.

 

BERBEC

Conjuncturile nu par a fi favorabile, însă rezultatele sunt excelente pentru Berbeci, care primesc vești excelente și se descurcă perfect în situații de criză. Vor încheia ziua cu zâmbetul pe buze.

TAUR

O zi care se scruge repede și fără prea multe evenimente. Taurii sunt bine-dispuși, dar și optimiști, fapt care îi face mult mai amabili decât de obicei. Spre seară, un prieten vechi le cere ajutorul într-o problemă delicată.

GEMENI

Gemenii muncesc mult, dar fără spor. Trebuie să reducă ritmul, altfel vor deveni foarte nesuferiți. Ghinioanele se țin, însă, scai de nativii acestei zodii, care trebuie, totuși, să rămână fermi pe poziții.

RAC

Racii au un program foarte încărcat, însă reușesc să treacă peste piedici și să rezolve chiar și cele mai neașteptate probleme. Luptă cu încredere în armele de care dispun și dau lovitura de mai multe ori într-o singură zi.

Horoscop zilnic 22 iunie. Balanțele sunt dezechilibrate

LEU

Naivitatea Leilor își arată azi colții. Sunt ușor de păcălit și foarte neatenți. Acest lucru îi poate costa, mai ales în cadrul unor examene sau teste. Chiar și așa, situația nu este deloc una rea pentru cei născuți sub acest semn al horoscopului, ei reușind să își limiteze pierderile.

FECIOARĂ

Fecioarele acuză sedentarismul din ultima vreme. Au nevoie de mișcare și de o mai bună organizare a vieții lor. Vor găsi cu siguranță drumul cel bun dacă vor face câteva schimbări inteligente.

...............

Mari reduceri pe eMAG. Consultă întreaga ofertă AICI.

...............

BALANȚĂ

Balanțele sunt instabile azi. Își schimbă ușor starea de spirit și au multe pretenții exagerate. Norocul este însă de partea lor, însă trebuie să acționeze, altfel șansele de câștig se rarefiază.

SCORPION

Scorpionii nu au deloc o stare plăcută azi. Sunt agitați, nervoși, dar mai ales încăpățânați. Nu fac nimic din ceea ce li se cere și nu au deloc răbdare cu cei din jur. 

SĂGETĂTOR

O zi pentru un nou început. Prietenii își vor arăta, în sfârșit, susținerea pentru Săgetători, care s-au izolat de lumea înconjurătoare și au început să construiască, așa cum o fac de multe ori, universuri izolate, interioare.

Horoscop zilnic 22 iunie. Vărsătorii își retrăiesc trecutul 

CAPRICORN

Capricornii au îndatoriri suplimentare, iar acest lucru nu le este pe plac. Serioși când vine vorba de muncă, ei reușesc să își ducă la bun sfârșit treaba. Vor fi recompensați pe măsura efortului.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt nostalgici și retrăiesc multe clipe din trecut azi. Îi încearcă atât tristețea, cât și bucuria. Observă greșilele pe care le-au făcut și trag concluzii foarte corecte și utile. Iau hotărâri importante.

PEȘTI

Peștii sunt fericiți și activi, atât acasă, cât și la serviciu. Iau note mari și fac economii. Doar starea de sănătate le dă unele bătăi de cap și dureri, însă nu este nimic grav, urmând să revină în formă foarte curând.