MENIU

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: Luna nouă în Fecioară! Iată ce mesaj are pentru tine!

<p>Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: Luna nouă &icirc;n Fecioară! Iată ce mesaj are pentru tine!</p>

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: Lunile noi simbolizează în general începuturi, deci dacă vrei să fii în acord cu energia unei Luni noi, pregătește-ți noi proiecte și începuturi când este Luna nouă, de la idee, la acțiune. Află ce ți-au pregătit astrele! 

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: BERBEC

Luna nouă te va forța să reconsideri un aspect important din viața ta care deseori trece pe plan secund când ai treabă. Mai precis, este vorba de sănătatea fizică, nutriție, alegerile stilului de viață, dar și de sănătatea mentală și emotională. 

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: TAUR

În acest weekend, te gândești la hobby-uri noi și activități care să îți aducă distracție și bucurie în viață. Ia-ți timp să te gândești ce te face fericit. 

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: GEMENI

În aceste zile te vei simți inspirat de idei noi incredibile. Trebuie să ții minte că ideile sunt doar primul pas și ele te vor duce în locuri mărețe doar dacă ești dispus să le și pui în aplicare. 

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: RAC

În acest weekend îți vei reaminti că nu totul în viață merge conform planului. Trebuie să înveți că viața va continua chiar dacă va trebui să te iei la trântă. Ai încredere în abilitatea ta de a persevera, te poți surprinde pe tine însuți.

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: LEU

De-a lungul vieții, ai deseori scuza “dar am nevoie de asta!” ca să cumperi orice și oricând dorește inima ta, acumulând o colecție de posesiuni materiale. Așadar, ia-ţi și timp și treci prin lucrurile tale, sortează tot ce poți, donează, aruncă sau vinde deoarece prea multe lucruri nefolosite inivită energia negativă în viața ta.

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: FECIOARĂ

În această perioadă, vei fi ajutat de Luna să înveți cât de capabil ești să gestionezi orice îți aruncă viața în față. Pregătește-te pentru anumite provocări, un oarecare stres și presiune.

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: BALANȚĂ

În această perioadă de timp vei fi inundat cu multe informații, inclusiv cele mai fine detalii. De fiecare dată când crezi că ajungi la o concluzie, o nouă informație răsare la orizont, însă nu te da bătut, respiră adânc și continuă să faci ce știi mai bine!

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: SCORPION

Luna Nouă îți va lumina cât de singur ești în viața ta zilnică. Zilele acestea vei fi provocat să deschizi ușa spre conexiuni și prietenii incredibile.

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: SĂGETĂTOR

Luna Noua îți va focusa energia în zona carierei tale și îți va aduce lucruri grozave. Cu toate că programul va fi foarte plin și tu vei fi sub multă presiune, te vei descurca. 

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: CAPRICORN

Tu poate ești maestrul regulilor și datelor, dar asta nu este întotdeauna suficient ca să te țină motivat și să mergi înainte cu succes. Începe cu pași mici și nu te îngrijora, nu trebuie să vorbești cu nimeni despre ceea ce simți dacă nu vrei.

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: VĂRSĂTOR

Dacă viața ta amoroasă a cunoscut o oarecare zbatere în ultimul timp, este momentul să faci un pas în spate și chiar să te uiți de ce. Relațiile nu sunt despre a arăta cu degetul sau a da vina. Însă dacă totuși ai observat că relațiile tale se destramă, poate că este un numitor comun. Luna Noua te va forța să privești lung și dur la echilibrul pe care îl ai (sau nu) în relația de iubire, îți va lumina zonele în care tu nu joci chiar corect.

Horoscop weekend 8-9 septembrie 2018: PEȘTI

În acest weekend, ai încredere în instinctul tău, deoarece intuiția îți va revela cu o acuratețe surprinzătoare cine este demn de timpul tău.

sursă: sfatulparintilor.ro