MENIU

Horoscop. Venus este retrograd. Perioadă intensă, cineva îşi descoperă marea iubire

Horoscop. Venus este retrograd. Perioadă intensă, cineva îşi descoperă marea iubire 

Horoscop. Venus își va începe mișcarea de retrogradare în Scorpion pe data de 5 octombrie, aceasta va dura până pe 16 noiembrie. Deoarece Venus este planeta dragostei, este posibil ca în timpul acestui eveniment să realizăm și cât de norocoși suntem pe plan sentimental, dar și cum să facem față provocărilor amoroase în lunile care urmează.

Iată cum sunt influențate zodiile de Venus în retrograd

Berbec

Te vei abandona plăcerii și dorinței. Totuși, este bine să fii mai atentă cu echilibrul tău interior. În perioada care urmează ești mai predispusă ispitelor și din acest motiv poți începe să faci excese în ceea ce privește mâncarea, băutura sau emoțiile. Succesul profesional este amestecat cu anxietatea, iar schimbările sunt iminente.

Taur

Unele afaceri sau planuri personale sunt pe cale să fie actualizate. Așadar, pune umărul acolo unde nevoie. Dezvoltarea spirituală va contribui la schimbarea atitudinii pe care o ai, dar și a valorilor. Familia și prietenii vor fi alături de tine chiar și în cele mai dificile momente. Nu uita să fii recunoscătoare acestor persoane în timp ce Venus va fi retrograd. Doar așa aprecierea ți se va întoarce înzecit.

Gemeni

Vei avea parte de o perioadă norocoasă, iar lucrurile vor decurge așa cum îți dorești. O călătorie fericită se află la orizont și te va ajuta să treci la un alt nivel în relația de cuplu. Colaborările și parteneriatele profesionale vor decurge foarte bine. Ești extrem de creativă, iar asta te ajută să fii și productivă. Toate planurile în privința viitorului decurg așa cum ți-ai dorit.

Rac

Este posibil să simți că au loc prea multe evenimente și că nu poți ține pasul. Acum este momentul să mai împarți din responsabilități și să ceri ajutorul celor din jur. Vei abandona planurile vechi pentru a face un nou pas spre viitor. Meditează mai mult în timp ce Venus va fi retrograd și folosește liniștea pentru a găsi răspunsuri la întrebările tale.

Leu

Vei putea să rezolvi toate problemele din familie doar prin blândețe. Acum ești liberă să experimentezi și să pornești în aventuri de redecoperire a sinelui. Noi oportunități îți vor facilita dezvoltarea planurilor. Inocența și încrederea te vor apropia mai mult de cei din jur. Fii atentă la numărul 7, deoarece îți va aduce noroc în această perioadă.

Fecioară

Reușești să îți menții poziția, puterea și influența la locul de muncă, în ciuda schimbărilor care au loc. Succesul sub formă de recompensă materială te va aștepta în această perioadă. Afacerile și proprietățile vor fi favorizate doar dacă vei depune ceva mai mult efort.

Balanță

Răbdarea în afaceri și atitudinea pozitivă în relația de cuplu pot să transforme totul și să îți ofere mereu o cale de rezolvare. Te vei afla la mijloc în cadrul unui conflict. Așadar, ascultă ambele variante și decide cine are dreptate. Evită stresul în perioada care urmează, deoarece Venus în Scorpion poate încinge spiritele.

Scorpion

Te vei simți de neoprit, liberă și fericită în perioada care urmează. Ești creativă și originală, iar ideile tale noi te vor ajuta să obții tot ce ți-ai propus. De asemenea, le permiți celor din jur să își atingă potențialul. Deși nu te vei conforma normelor sociale, meditația te va ajuta să te calmezi și să găsești cele mai bune soluții la problemele tale.

 

Citeşte continuarea horoscopului AICI

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac Venus zodii retrograd