MENIU

Horoscop special. Asteoroidul căsătoriei, Juno, este retrograd în Fecioară până în 21 aprilie 2024 și afectează fiecare zodie în parte

Asteoroidul căsătoriei, Juno, este retrograd în Fecioară până în 21 aprilie 2024

Asteroidul care simbolizează conceptul de parteneriat și relații este în mișcare retrogradă în constelația Fecioara. De-a lungul anilor, astrologii au făcut comparații între Juno, cunoscut și sub numele de "asteroidul iubirii", și Venus, planeta iubirii și frumuseții, însă într-o versiune mai puțin cunoscută. Funcția lui Juno în astrologie este să ne arate ce tip de partener și de căsătorie ne dorim, pe când Venus ne revelează calitățile pe care le căutăm într-o relație romantică.

Venus reprezintă o aventură romantică captivantă și distractivă care poate duce sau nu la un angajament de durată. Energia lui Venus a unei persoane este mai puternic asociată cu stilul său romantic, preferințele estetice și dorul de dragoste. Cu toate acestea, Juno caută o căsătorie sau un angajament, în ciuda faptului că este la fel de pasional ca Venus.

Juno Retrograd 2024 

Poate că ar trebui să facem un bilanț al relațiilor noastre așa cum stau ele chiar acum în timpul stației retrograde a lui Juno. În acest moment, putem examina dinamica puterii recunoscând deficiențele parteneriatelor noastre pe termen lung.

Dacă suntem singuri, aceasta poate fi o oportunitate grozavă de a ne da seama ce aspecte ale îngrijirii de sine am amânat.

Juno Retrograd 2024: Ce înseamnă când Juno este în Fecioară?

S-ar putea să fii prea idealist în ceea ce privește relațiile tale romantice în timp ce Juno tranzitează Fecioara. Când Juno este în Fecioară, s-ar putea să-ți fie dificil să privești dincolo de imperfecțiunile partenerului tău și chiar ai putea deveni excesiv de critic cu ele. Deși intenția ta poate fi să-ți îmbunătățești relația, riști să introduci neintenționat negativitate suplimentară. De asemenea, s-ar putea să te simți vinovat că esti un impediment pentru creșterea partenerului tau. De fapt, ai putea crede că ai o înțelegere fermă a problemelor lor și a soluției ideale. Partenerul tău se poate confrunta cu privirea ta critică sau judecată.

În relații, Juno se străduiește pentru echilibru și independență, în timp ce Fecioara are mai multe șanse să vadă lucrurile așa cum sunt. Deși Fecioarei îi place să dăruiască, este incomodă când vine vorba de a primi. Acest lucru este legat de o dorință înnăscută de stăpânire. A fi capabil și informat îi oferă Fecioarei un sentiment de control.

Fecioara, pe de altă parte, împărtășește o temă de angajament cu Juno, astfel încât comportamentele lor sunt complementare. Dorința ei de a depune mult efort pentru a face o relație mai bună este pe deplin afișată atunci când Juno se retrogradează în Fecioară.

Horoscop special. Începe Sezonul Vărsătorului. Ce zodii vor scăpa de bagajul emoțional și vor începe un nou capitol al vieții

Efecte Juno Retrograd 2024

În funcție de locul unde se află Juno retrograd în harta natală a unui nativ, această energie le este familiară și le poate aduce mai multă conștientizare, scrie SfatulParintilor. La nivel social, cei care au parteneri în această perioadă se vor confrunta cu teste care pun relațiile lor la încercare. Dar aceasta este și o oportunitate de dezvoltare și de învățare despre sine. Tu și soțul tău ati putea obține o înțelegere mai profundă unul de celălalt.

În acest timp, cei care sunt singuri pot obține o perspectivă asupra preferințelor lor relaționale și a tipurilor de oameni pe care sunt cel mai probabil să îi atragă, ceea ce poate fi un moment puternic de creștere personală. De asemenea, poți afla cine merită să fie partenerul tău de viață în faza retrogradă a lui Juno.

Juno Retrograd 2024 și semnele zodiacale

Luând în considerare atât harta natală, cât și tranzitele curente, face ca perioadele retrograde să se manifeste diferit pentru fiecare modalitate și element. Pe de altă parte, Juno retrograd poate aduce o perioadă de auto-reflecție și acțiune îndrăzneață.

Horoscopul săptămânii 22 - 28 ianuarie. O perioadă de luptă acerbă dintre temeri și curaj. Patru zodii vor reuși să înfrângă haosul

Juno retrograd pentru semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Poate părea o trezire universală. Învățăm să trăim în prezent și să dezvoltăm egouri sănătoase și stima de sine. Persoanele născute sub semnul Săgetător constată adesea că sunt cel mai în acord cu propriul sentiment de libertate și aventură și că aduc acest sentiment de explorare în relațiile lor. Când căutăm un partener devotat sau o relație împlinită, pentru cei dintre noi născuții sub semnul Berbec este mai mult esențial să ne acordăm prioritate.

Juno retrograd pentru semnele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)

Există multă energie înrădăcinată care ne ajută cu toții să intrăm în contact cu identitățile și dorințele noastre. Acum este momentul pentru studii și noi descoperiri. Se pare că gravităm spre parteneri care par să aibă totul sub control.

Taurii pot descoperi că mișcarea retrogradă a lui Juno îi ajută să se concentreze asupra modalităților de a-și îmbunătăți creativitatea și abilitățile. Fecioara se confruntă cu Juno retrograd, ceea ce ne poate face să simțim că punem nevoile tuturor celorlalți înaintea nevoilor noastre. În timpul retrogradului, Capricornii sunt mai atrași de viața profesională decât de relațiile romantice.

Cele mai naive zodii. Se lasă „vrăjite” chiar și de cele mai simple dulcegării și complimente

Juno retrograd pentru semnele de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

În timpul lui Juno retrograd, se va pune un accent puternic pe strângerea de informații și comunicarea acestora către grup. Pentru Juno, partenerul ideal este acela care își poate provoca orizontul intelectual și poate transmite înțelepciune.

Când Juno devine retrograd, dragă Gemeni, totul este să faci conexiuni, să te bucuri de a fi singur și să tratezi întâlnirile ca pe un joc. Vărsătorii pot fi mai puțin angajați în relațiile romantice și mai probabil să petreacă timp singuri sau cu prietenii în timp ce Juno este retrograd. Un posibil efect al lui Juno retrograd pentru Balanță este reticența de a merge mai adânc într-o relație în favoarea concentrării asupra nivelului de suprafață.

Juno retrograd pentru semnele de Apă (Rac, Scorpion, Pești)

În timpul unui tranzit Juno retrograd, emoțiile semnelor de Apă vor crește și se pot trezi că idealizează fericirea conjugală. Cu Juno retrograd, Peștiii sunt încurajați să lăse inima să se arate în relații. Pot vedea lucrurile prin ochelari de culoare roz, îndepartându-se de adevăr. Raci se pot simți presați să ascundă sentimentele sau să facă un front mai puternic pentru a se proteja de potențialele daune. Scorpionii pot deveni mai orientați spre adevăr și mai puțin încrezători.

Horoscopul zilei, vineri, 19 ianuarie 2024. Compasiunea și empatia sunt „specialitatea zilei”. Trei zodii pun la încălzit sentimentele răcite