MENIU

Horoscop Minerva 13-19 iunie 2016. Urmează marea schimbare! Şi pe tine te afectează?

Horoscop Minerva 13-19 iunie 2016. Urmează marea schimbare! Şi pe tine te afectează?

Horoscop Minerva 13-19 iunie 2016: Se anunta ultimele zbateri pentru zodii inainte de marea schimbare!

Horoscop Minerva 13-19 iunie 2016: Va fi o saptamana destul de controversata. Atmosfera se schimba brusc pentru toate zodiile, iar tensiunile se ciocnesc in noi si de noi. Nu trebuie sa ne pierdem cumpatul si trebuie sa luam lucrurile cum sunt. Daca lucrurile se vor intampla intr-un fel, trebuie sa le lasam asa, sa mergem mai departe.

GEMENI

Nativul Gemeni simte din plin imixtiunile unui dreptunghi mistic. Va avea momente de panica, de teama. Daca sensibilitatile sale nu sunt intelese, lucrurile o pot lua razna. Crucea mutabila aduce invidii, dar si probleme de sanatate. Acesta poate asista neputincios la o drama familiala. Poate sa rupa o relatie cu mare usurinta.

RAC

Neintelgerile cu asa zisii prieteni il duc intr-o stare sufleteasca descumpanitoare. Poate sa se trezeasca cu o serie de probleme din toate partile. Viata rutinata va fi data peste cap atat la locul de munca, dar mai ales in plan amoros. Va constata cu naduf ca un mare castig ii va trece la mustata. Poate socializa cu sarmul si se va trezi ca oamenii in care au avut incredere ii intorc acum spatele.

Citeste horoscopul complet pe TeoTrandafir.com

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop Minerva