MENIU

Horoscop - Echinocţiu de Primăvară: Toate zodiile sunt afectate. Apar schimbări uriașe

Horoscop - Echinocţiu de Primăvară: Toate zodiile sunt afectate. Apar schimbări uriașe

Horoscop. Echinocțiul de primăvară va avea loc între 20 și 21 martie. Soarele se va muta în Berbec.

Horoscop. BERBEC - Echinocțiul are loc în luna în care te-ai născut. Este o perioadă a renașterii pentru tine și te pregăteșți să iei viața în piept cu putere. Ar fi mai bine să iei totuși lucrurile mai încet până la finalul lui Mercur Retrograd, pe 28 martie. Cheia este să zâmbești și să fii curajoasă.

HoroscopTAUR - Nu îți plac deloc schimbările, însă Echinocțiul de Primăvară te va încuraja să ieși din zona ta de confort. Îți place să te simți confortabilă, iar perioada următoare nu va fi una ok pentru tine. Fii puternică și nu te lăsa distrasă de la drumul tău.

Horoscop. GEMENI - Echinocțiul de primăvară ți-ar putea aduce surprize pe plan financiar. Dacă simți că lucrurile îți scapă de sub control, tot acum primești stabilitatea de care ai nevoie. Vei găsi soluții pentru toate problemele care te macină.

Horoscop. RAC - Echinocțiul de primăvară îți va da viața personală peste cap. Dacă te gândeai să te muți, să renovezi sau să îți găsești o colegă de apartament, amână puțin momentul. Relația cu partenerul atinge un punct critic în această zi.

Horoscop. LEU - Urmează o perioadă dificilă pentru tine. Apar frustrări și probleme pe care nu le anticipai până acum. Relațiile personale și profesionale au cel mai mult de suferit. Gândește-te bine înainte de a lua orice decizie.

Echinocțiul de primăvară. Cum ne influențează astrologic

Horoscop. FECIOARA - Te vei simți mai creativă ca niciodată. În plus, viața ta amoroasă primește un suflu nou. Vei fi inspirată să faci toate lucrurile pe care ți le dorești. Începe o perioadă excelentă.

Horoscop. BALANȚĂ - Dacă trebuie să iei decizii importante, aceasta este cea mai bună perioadă să o faci. Dacă ai o idee de afacere, pune-o imediat în practică. Astrele sunt de partea ta. Cu cât ești mai ambițioasă, cu atât ai mai mult succes.

Horoscop. SCORPION - Apar probleme în viața personală de care nu erai conștientă până acum. Chiar dacă vei suferi, nu lăsa ca aceste probleme să-ți dea peste cap întreaga viață. Eșți o persoană disciplinată, așa că trebuie să decizi dacă vrei să urmezi regulile pentru a te simți mai bine. Ascultă-ți intuiția.

Horoscop. SĂGETĂTOR - Străluceșți în timpul Echinocțiului de primăvară. Secretul succesului este să nu lași lucrurile să-ți scape din mână. Primăvara îți aduce iubiri pasionale și succes așa cum nu l-ai visat. Ai energie să faci tot ce îți dorești.

Horoscop. CAPRICORN - Eșți muncitoare și, câteodată, uiți să ai grijă de tine. Echinocțiul de primăvară este perioada perfectă pentru a lua o pauză și pentru a fi atentă la propriile nevoie. Reconectează-te cu lucrurile și oamenii care îți plac cu adevărat.

Horoscop. VĂRSĂTOR - După o iarnă grea și lungă, echinocțiul de primăvară îți aduce căldura de care ai nevoie. Vei fi înconjurată de oameni care îți plac, plină de energie și gata să faci față oricărei provocări. Eșți sociabilă și vibrezi de fericire.

Horoscop. PEȘTI - Chiar dacă semnul tău zodiacal se încheie în această lună, nu înseamnă că te poți arunca direct cu capul înainte. Urmează o perioada întunecată pentru tine, în care va trebui să te confrunți cu proprii demoni. Nu lua decizii pripite.

Sursa: girly.ro