MENIU

Horoscop de weekend 16-17 septembrie 2017: Unii nativi vor fi puși la grea încercare

În horoscopul pe acest weekend se anunță zile tumultoase pentru unele zodii. Iată ce prezic astrele!

BERBEC - Vei avea un conflict cu partenerul de viață. Chiar dacă nu îți va plăcea, trebuie să suporți deoarece ai aruncat cuvinte grele. 

TAUR - Vei avea un proiect cu un coleg de muncă, însă acesta nu-ți va lua în serios activitatea, astfel încât vei pierde tot weekendul pentru a lucra și în locul său.

GEMENI - Cele două zile de weekend le vei pierde reparând lucrurile stricate de un alt membru al familiei.

RAC - Ai ajuns într-un impas în viața ta, iar acest weekend îl vei petrece în cea mai mare parte căutând soluții pentru a depăși această situație. Partenerul de viață și familia îți vor fi alături în aceste două zile și te vor sfătui.

LEU - Unele planuri făcute de partenerul de viață nu îți sunt pe plac. Nu ai sub nicio formă de gând să călătoriți sau să mergeți în vizită, însă promisiunile deja făcute trebuie să fie îndeplinite.

FECIOARĂ - În aceste zile este foarte probabil să te dezamăgească unele persoane din grupul tău de prieteni. Este necesar să te aperi și să-ți păstrezi calmul.

BALANȚĂ - Ai depus foarte mult efort și te-ai implicat pe deplin încercând să organizezi o excursie de neuitat în familie, însă se pare că membrii familiei o să anuleze. Încearcă să vezi punctul lor de vedere, se poate ca motivul anulării să fie unul serios.

SCORPION - Aceste zile le vei dedica în totalitate activităților sportive. Indiferent ce activitate alegi să faci, persoana dragă și câțiva prieteni vă vor însoți.

SĂGETĂTOR - Partenerul de viață nu are o relație foarte bună cu unii membri ai familiei tale. În acest weekend îi vei pune față în față pentru a rezolva divergențele care există între aceștia.

CAPRICORN - Se apropie cu repeziciune momentul în care va trebui să iei o decizie foarte importantă în viața de cuplu. În tot acest weekend vei fi stresat la gândul acestei decizii. Ar trebui să ceri sfaturi celor apropiați, pentru a te asigura că decizia pe care o iei este cea mai bună.

VĂRSĂTOR - În acest weekend simți nevoia să-ți încarci bateriile, dar şi să stai în casă. Marea parte a timpului o vei petrece singur, poate cu o carte sau un film bun.

PEȘTI - Vei avea parte de o vizită surpriză. O rudă foarte de departe sau un prieten care s-a mutat în alt oraș va veni pentru a recupera timpul pierdut cu tine.

Sursă yve.ro